Tradesilvania FashSales - Cumpara crypto la preturi speciale

Tradesilvania FashSales - Cumpara crypto la preturi speciale
Tradesilvania FlashSales iti ofera o oportunitate unica de a achizitiona anumite criptomonede la preturi speciale folosind USDT.

Participa la FlashSales si cumpara criptomonede cu diverse reduceri de pana la 30% la tokenurile selectate. Urmareste contul nostru de X si fii primul care afla de urmatoarele campanii FlashSale.

In general, un FlashSale dureaza aproximativ 3-4 ore, sau uneori mai mult, timp in care te poti inscrie cu biletul dorit. Participarea presupune achizitionarea unui bilet cu valoare fixa in USDT, prin care ai sansa sa cumperi criptomoneda campaniei la discount. Fiecare utilizator poate cumpara un tichet per campanie sau cate un tichet de fiecare fel. Verifica campaniile active pentru detalii.

Nu esti norocos? Nu e problema. Toate tichetele necastigatoare sunt rambursate integral. Fara costuri suplimentare. Primesti USDT 100% inapoi.

Deci, de ce sa nu cumpari crypto cu discount?

Achizitionarea unui bilet se face folosind portofelul USDT din platforma Tradesilvania. Confirmarea participarii inseamna blocarea valorii biletului in portofelul tau USDT.

Daca nu ai suma necesara pentru bilet in portofelul USDT, participarea la campanie nu va fi posibila. Oricum, fiecare campanie FlashSale este anuntata intotdeauna in avans pe blogul nostru, grupul de telegram si pe X, deci ai timp ca sa iti alimentezi portofelul si sa fii pregatit.

Cum particip la o campanie FlashSale?

  1. Consulta campaniile FlashSale active: Intra pe platforma Tradesilvania si acceseaza sectiunea Spotlight. Nu uita ca acestea sunt cele mai scurte campanii, iar daca nu esti destul de rapid, este posibil sa pierzi sansa de a cumpara anumite criptomonede la preturi reduse.
  2. Cumpara un bilet: Alege FlashSale-ul si confirma achizitia respectiva, la pretul afisat. Vei vedea bilete cu valoari prestabilite, deci asigura-te ca alegi sa achizitionezi fix biletul (cantitate/valoare) dorit.
  3. Confirma participarea: Dupa ce ai confirmat achizitia biletului, vei fi adaugat automat in lista participantilor la campanie. Tradesilvania va selecta apoi aleatoriu castigatorii FlashSale conform regulilor campaniei.
  4. Castiga sau primeste valoarea inapoi: Daca ai castigat, tranzactia ta va fi procesata automat, conform tipului de bilet achizitionat (pret si cantitate). Daca nu ai castigat, vei primi fondurile inapoi in intregime in portofelul USDT de pe Tradesilvania.

Uite aici un tutorial despre cum sa participi la FlashSales:

0:00
/1:02

Hai in comunitatea Tradesilvania de pe Telegram pentru a fi mereu primul care afla de lansarea campaniilor. Nu uita ca pe Tradesilvania Spotlight nu gasesti doar campanii FlashSale, ci si Airdrop-uri unde poti castiga diferite criptomonede.

Intra in platforma si exploreaza campaniile active in prezent.

Vezi aici istoricul campaniilor FlashSale de pana acum.