Tranzactioneaza volume mari cu Tradesilvania OTC Desk

Tranzactioneaza volume mari cu Tradesilvania OTC Desk

Tradesilvania OTC (Over-the-Counter) Desk este un serviciu specializat care iti permite sa tranzactionezi peste 2000 de criptomonede in valoare mai mare sau egala cu 30.000 EUR per tranzactie (sau echivalent).

OTC Desk este accesibil din sectiunea OTC, in versiunea web a Platformei Tradesilvania. Acest serviciu este conceput pentru a oferi o experienta de tranzactionare usoara si eficienta pentru persoane fizice, companii si institutii.

Beneficiile utilizarii Tradesilvania OTC Desk

  1. Tranzactie instanta si compensare ulterioara

Tradesilvania OTC Desk iti permite tranzactionarea instanta la pretul curent, alimentarea si compensarea putand fi realizate ulterior. Acest lucru inseamna ca poti tranzactiona oricand te simti confortabil, pe baza unei expuneri preferentiale alocate doar tie.

  1. Comision Zero

Una dintre cele mai atractive caracteristici ale Tradesilvania OTC Desk este politica de comisionare zero. Toate tranzactiile OTC sunt gratuite, ceea ce il face o solutie rentabila pentru tranzactionarea unor volume mari de criptomonede.

  1. Cel mai bun pret la momentul tranzactiei

Cu Tradesilvania OTC Desk, obtii un pret special doar pentru tine la momentul tranzactiei. Acest lucru inseamna ca pentru volume mari, pretul afisat este valabil pentru intreaga cantitate, indiferent de volumul pe care doresti sa il tranzactionezi, si este pretul final, fara nici un alt comision.

  1. Acces la o gama larga de criptomonede

OTC Desk iti ofera acces la peste 2000 de criptomonede. Acest lucru inseamna ca poti tranzactiona orice crypto-activ doresti. Trebuie doar sa soliciti criptomoneda specifica pe care doresti sa o tranzactionezi.

  1. Suport specializat

Echipa noastra este intotdeauna gata sa te asiste cu detalii operationale si sa ofere suport specializat. Iti asiguram cea mai buna experienta de tranzactionare.

Pentru prima tranzactie si activarea serviciului te rugam sa ne contactezi la [email protected].

Tradesilvania OTC Desk este o solutie eficienta pentru tranzacționarea criptomonedelor in volume mari, comision zero, suport specializat si acces la o gama larga de criptomonede, iti oferim o experienta de tranzactionare personalizata care raspunde nevoilor tale, indiferent ca esti persoana fizica, companie sau institutie.