Zilliqa (ZIL)

Zilliqa (ZIL) este un blockchain public, conceput pentru a oferi un randament ridicat, cu capacitatea de a finaliza mii de tranzacții pe secundă. Aceasta să rezolve ...

Zilliqa (ZIL)

Zilliqa (ZIL) este un blockchain public, conceput pentru a oferi un randament ridicat, cu capacitatea de a finaliza mii de tranzacții pe secundă. Aceasta să rezolve problema scalabilității și vitezei blockchain-ului folosind sharding-ul ca soluție de scalare în al doilea strat. Platforma găzduiește numeroase aplicații descentralizate și, permite, de asemenea, staking (liquidity mining).

Moneda Zilliqa (ZIL), este utilizata pentru procesarea tranzacțiilor în rețea și executarea contractelor inteligente.

Fluctuații de pret criptomoneda Zilliqa

Analiza prețului este extrem de important pentru investitori în ceea ce privește luarea unor decizii financiare benefice. În funcție de prețul criptomonedei Zilliqa (ZIL), utilizatorii vor putea lua decizii asupra momentului potrivit în care sa cumpere, sa vinda sau sa detina criptomoneda. Pretul, volatilitatea, volumul de tranzactii si stirile cripto trebuie urmarite în mod conștiincios pentru a scădea riscurile pierderii, astfel, fiecare modificare a prețului trebuie urmărită. Volatilitatea prețurilor poate duce fie la castig, fie la pierdere, în funcție de deciziile investitorilor. De aceea, utilizatorii trebuie sa se familiarizeze cu factorii care determină și afectează prețul criptomonedelor. Cursul celor mai multe monede digitale este determinat de piață, de vanzatori si cumparatori, iar cel mai bun moment sa investesti in criptomonede este atunci cand prețul acestora scade.

Cerere criptomoneda Zilliqa (ZIL)

Cererea și oferta este factorul economic principal care determina pretul criptomonedei Zilliqa (ZIL). Dacă cererea criptomonedei este mare, pretul va creste. Stabilitatea prețului este determinată de echilibrul dintre cerere și oferta.

Oferta criptomoneda Zilliqa (ZIL)

Interacțiunea continua dintre utilizatori care vand și cumpara determina prețul criptomonedei Zilliqa (ZIL). Daca mai multi utilizatori vor sa vanda criptomoneda Zilliqa in timp ce altii vor sa o cumpere, pretul va creste. Numărul total al criptomonedei Zilliqa este limitat, astfel o creștere a cererii duce la creșterea prețului.

Gradul de adopție al criptomonedei Zilliqa (ZIL)

Gradul de adopție al criptomonedei are un impact major asupra prețului. Datorită aplicabilității criptomonedei Zilliqa, cererea creste, iar asta duce la creșterea prețului. Cu cat mai multe firme și instituții bancare implementează criptomoneda Zilliqa (ZIL) în sistemul de tranzacții, cu atât va crește numărul utilizatorilor, odată cu prețul.

Fluctuațiile de preț joacă un rol important în tranzacționarea criptomonedei Zilliqa (ZIL). Printre factorii care contribuie la volatilitatea prețului se număra și speculația, atenția din partea mediei și evenimentele economice curente. Toate acestea trebuie luate în considerare înainte de a investi în criptomonede. Fiecare decizie conteaza de aceea utilizatorii au responsabilitatea de a se informa in legatura cu preturile inaintea oricarei tranzactii cu criptomoneda Zilliqa (ZIL). Dacă te-ai decis sa investesti in criptomoneda Zilliqa (ZIL) în urma cercetării prețului și a pieței, fa-ti un cont pe site-ul nostru și cumpara criptomoneda Zilliqa la cel mai bun preț de pe piața.

Echipa Tradesilvania

100+ instrumente digitale pentru monede virtuale ( criptomonede )

Avem 30 de cryptomonede si 66 paritati si 5 stacking options, 2 optiuni de alimentare cu card (depozit VISA si MasterCard), 1 metoda alimentare EUR SEPA, 1 metoda alimentare RON transfer bancar.

Ai un cont de tranzactionare la noi ? Creeaza unul acum