Cumpara BTC cu discount de 10% prin Tradesilvania Spotlight FlashSale

Cumpara BTC cu discount de 10% prin Tradesilvania Spotlight FlashSale

Bucura-te de o noua si captivanta oportunitate in lumea criptomonedelor  prin Tradesilvania Spotlight. Incepand de azi poti achizitiona BTC cu discount de 10% in prima campanie Spotlight FlashSale.

In cadrul campaniei BTC FlashSale, ai sansa  de a alege dintre trei tipuri de tichete, fiecare oferindu-ti acces la diferite cantitati de Bitcoin la preturi speciale, ce pot fi achizitionate cu USDT, din portofelul tau Tradesilvania.

Tichet de 100 USDT, apoximativ 0.004 BTC:
Achizitioneaza acest tichet si bucura-te de posibilitatea de a cumpara 0.004 BTC la un pret special.

Tichet de 500 USDT, aproximativ 0.02 BTC:
Daca iti doresti sa investesti putin mai mult, acest tichet iti ofera sansa de a cumpara 0.02 BTC la un pret avantajos.

Tichet 1000 USDT, aproximativ 0.04 BTC:
Pentru cei cu o perspectiva mai ampla, acest tichet iti aduce aproximativ 0.04 BTC la un pret special. Exploreaza potentialul de crestere al Bitcoin-ului si investeste in viitor.

Participarea la FlashSale presupune procesarea tranzactiei in cazul in care tichetului tau este castigator, respectiv returnarea valorii tichetului, in cazul in care acesta este necastigator.

Participarea la FlashSale nu implica niciun cost pentru utilizatorii Tradesilvania.

Cum functioneaza FlashSale BTC?

Participarea in campania FlashSale BTC este usoara si rapida si presupune inscrierea ta in FlashSale pe intervalul afisat in campanie disponibila in aplicatia Tradesilvania, sectiunea Spotlight.

Achizitioneaza Tichetului: Logheaza-te in platforma Tradesilvania, acceseaza sectiunea Spotlight si alege tichetul dorit din campania FlashSale BTC.
Asigura-te ca ai suficiente fonduri USDT in portofelul tau Tradesilvania pentru a acoperi valoarea tichetului ales.

Confirma Participarea: Confirma participarea la campania FlashSale BTC si ai intrat in cursa pentru a castiga Bitcoin la preturi speciale.

Castiga sau Beneficiaza de returnarea sumelor: Dupa incheierea campaniei, tichetele vor fi supuse unei trageri la sorti. Castigatoriilor li se va procesa tranzactia de achizitie deja stabilita la nivelul tichetului, in timp ce tichetele necastigatoare vor fi restituite in proportie de 100% in walletul USDT din platforma.

Vezi detaliile si mecanimele campaniilor Spotlight aici si intra in comunitatea Tradesilvania prin grupul nostru de Telegram pentru a fi la zi cu campaniile in desfasurare.

Vezi campaniile FlashSale active aici.
Vezi campaniile Airdrop active aici.


Un loc special in lumea criptomonedelor, Tradesilvania Spotlight este aici pentru a-ti oferi o experienta inovatoare si captivanta. De la FlashSale-uri la Airdrop-uri si Launchpad-uri, avem grija sa aducem oportunitati unice si servicii de calitate comunitatii noastre active pe care o poti descoperi aici.

Asa ca pregateste-ti portofelul si fii gata sa fii parte din FlashSale BTC in Spotlight Tradesilvania. Exploreaza lumea crypto cu incredere si profita de avantajele acestei oferte exclusive!