Tradesilvania Spotlight - locul in care fidelizam activ comunitatea Tradesilvania

Tradesilvania Spotlight - locul in care fidelizam activ comunitatea Tradesilvania

Bun venit in universul Tradesilvania Spotlight  – locul in care inovatia, comunitatea si oportunitatile in lumea criptomonedelor se intalnesc.

Ne-am propus sa aducem ceva cu adevarat special pe scena crypto si sa impartasim cu comunitatea noastra oportunitati inedite in 3 noi moduri de interactiune cu lumea crypto: Spotlight Airdrop, Spotlight FlashSale si Spotlight Launchpad.

Descopera o multime de campanii Spotllight, direct in aplicatia Tradesilvania accesibila aici.  

In esenta, Spotlight  este o sectiune din platforma noastra, care gazduieste trei tipuri captivante de campanii:

  • Launchpad: Un loc in care poti fi printre primii investitori in proiectele crypto de viitor.
  • Airdrop: Castiga criptomonede gratuite prin indeplinirea unor sarcini specifice fiecarei campanii.
  • FlashSale: Oportunitati rapide de a achizitiona criptomonedele tale favorite la un pret redus prin comparatie cu pretul din piata.

Ce poti face cu monedele castigate sau achizitionate?

Iti oferim libertatea de a gestiona monedele dupa bunul plac. Tradesilvania nu-ti impune limite de utilizare a acestora, ele putand fi transferate, schimbate, etc, exact ca oricare alta moneda. In situatia in care moneda castigata nu este inclusa in SPOT, vei putea pastra tokenurile castigate in Tradesilvania Spotlight sau sa le transferi in portofelul tau extern.

Ce inseamna o campanie Airdrop?

Prin campaniile de tip Airdrop, ai sansa sa castigi criptomonedele/NFT-urile puse la bataie in fiecare campanie activa.

Costul de participare este 0 (zero) si nu implica din partea ta mai mult decat indeplinirea conditiilor de premiere si participarea la campanie prin confirmarea in platforma Tradesilvania (sectiunea Spotlight).

Tokenurile/NFT-urile castigate pot fi transferate in aplicatia Tradesilvania sau in portofele externe si utiliza dupa cum doresti.

Astfel, prin campaniile Airdrop ai sansa sa castigi criptomonede si NFT-uri GRATUIT.  Un utilizator poate participa o singura data la fiecare campanie de tip Airdrop.

Cum particip la o campanie Airdrop?

  1. vezi campaniile airdrop active, cu mentiunea ca adaugam constant campanii noi. Ai sanse multiple de a castiga monedele disponibile prin campaniile active - aici.
  2. verifici conditiile de participare specifice, dar incepe cu aderarea la grupul nostru de Telegram unde comunitatea iti va raspunde si altor intrebari suplimentare pe care le-ai putea avea.  
  3. confirmi in aplicatia Tradesilvania participarea la campania aleasa, sau la toate campaniile disponibile.

Ce inseamna o campanie de FlashSale?

Prin FlashSales, ai posibilitatea achizitionarii anumitor criptomonede la preturi speciale, contra USDT.

Participarea in campanie presupune achizitionarea unui ticket de o valoarea fixa (exprimat in criptomoneda din campanie), ticket care intra intr-o tragere la sorti in randul participantilor la campanie.  

Castigatorilor le va fi procesata tranzactia la pretul redus iar celor mai putin norocosi li se va debloca valoarea ticketului in USDT, fara niciun cost suplimentar, aceasta fiind disponibila spre utilizare imediat.

Achizitonarea ticketelor se efectueaza in relatie cu walletul tau USDT din platforma Tradesilvania, iar confirmarea participarii presupune blocarea valorii ticketului la nivelul walletului USDT si includerea ta in lista participantilor la FlashSale.

Lipsa disponibilului aferent ticketului in adresa ta USDT, va rezulta in imposibilitatea participarii la campanie.

Astfel, prin campanie ai sansa sa castigi un pret redus (de exemplu cu -10% vs market) pentru cantitatea de moneda din ticketul campaniei.  

Un utilizator poate participa o singura data per ticket disponibil in campanie.

Cum particip la o campanie de FlashSale?

  1. vezi campaniile flashsale active, cu mentiunea ca acestea sunt cele mai rapide (flash) campanii pe care le lansam iar daca nu esti pe faza, poti rata sansa de a cumpara anumite criptomonede discountate.
  2. te logezi in platforma Tradesilvania in sectiunea dedicata (Spotlight), alegei flashsale-ul de interes pentru tine, si confirmi ca-ti doresti achizitia respectiva, la pretul afisat. In platforma, vei vedea tickete prestabilite pentru anumite valori sau cantitati de moneda. Asigura-te ca confirmi achizitia ticketului (cantitate/valoare) dorit de tine.
  3. La momentul confirmarii achizitiei ticketului, vei fi inclus in lista participantiilor la campanie, urmand ca in mod aleatoriu si in conformitate cu regulile campaniei, Tradesilvania sa numeasta castigatorii flashsale-ului.
  4. castigatorilor li se va efectua tranzactia confirmata la momentul inregistrarii in flashsale, in conditiile stipulate (pret, cantitate) in ticket urmand ca pentru necastigatori, suma sa fie returnata in walletul USDT din Tradesilvania.

Ce inseamna o campanie de tip Launchpad?

Spotlight Launchpad ofera acces prioritar pentru early adopters la proiecte cu pret redus inainte de lansarea tokenurilor pe pietele principale.

Aceste campanii au un potential de castig ridicat dar si un risc pe masura, de aceea este indicata analiza proiectelor si individual, de catre tine, pentru a te asigura ca intelegi riscurile la care esti expus.


Prin campaniile Spotlight, introducem in Romania 3 noi moduri de interactiune cu lumea crypto, toate intr-un singur loc, disponibile oricarui utilizator Tradesilvania.

Logeaza-te in aplicatie si descopra campaniile active acum.

Vezi un istoric al campaniilor active aici.
Pagina dedicata Spotlight.