Tranzactii imobiliare cu criptomonede - Vanzare si cumparare imobile cu crypto

Tranzactii imobiliare cu criptomonede - Vanzare si cumparare imobile cu crypto

Criptomonedele sunt tranzactionate intr-o masura tot mai extinsa in Romania, atat de persoane fizice, cat si de persoane juridice. Interesul pentru criptomonede este in crestere atat in 2021 cat si in 2022. In piata imobiliara, specialistii si investitorii sunt tot mai atrasi de ideea de a cumpara si vinde imobile cu crypto atat pentru rapiditate cat si pentru fluxul de vanzare/cumparare al imobilelor.

Echipa Tradesilvania dezvolta in anul 2022 un flux operational crypto prin care se vor putea efectua vanzari de imobile si cumparari de imobile in Romania, prin intermediul agentiilor imobiliare. Platforma Tradesilvania se pregateste sa faciliteze compensarea si decontarea de tranzactii crypto pentru bunuri imobile de valori mari atat in EUR cat si in RON.

Odata implementata procedura de decontare, cumparatorul va putea transfera criptomonedele direct in contul vanzatorului (adresa Tradesilvania sau alta platforma), sau poate completa tranzactia prin intermediul contului agentiei imobiliare direct in platforma Tradesilvania.

In cadrul serviciului de decontare si compensare crypto, pentru toate scenariile departamentul de conformitate al platformei Tradesilvania se asigura ca respecta reglementarile cerute de legea 129/2019 cat si cele mai bune practici AML (Anti Money Laundering) si KYC (Know Your Customer) atat in cazul vanzatorului, cat si in cazul cumparatorului pentru o transparenta a tranzactiilor de vanzare si cumparare imobile.

Monedele in care se vor putea efectua decontari crypto si FIAT la rata fixa sunt : USDT, USDC, BTC, ETH si EGLD, dar in platforma se pot efectua schimburi crypto-crypto cu toate monedele existente.

In cazul in care sunteti interesati de a participa in proiectul de implementare al tranzactiilor cu criptomonede in agentia imobiliara pe care o conduceti va rugam sa ne contactati pe adresa [email protected].

Departamentul financiar Tradesilvania va lansa un ghid de contabilitate pentru criptomonede pentru persoane juridice in curand. Creeaza un cont de persoana juridica pentru a putea avea access cu prioritate la acest ghid in momentul publicarii.

Tradesilvania ofera acces la tranzactionare cu 44 de criptomonede, 101 de paritati crypto - RON, EUR, USDT, un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila, care permite utilizatorului sa acceseze portofoliul de oriunde si oricand. Creeaza-ti cont pe platforma si tranzactioneaza criptomonede intr-un mod simplu si rapid ca persoana fizica sau persoana juridica!