3 criptomonede populare din ecosistemul NFT

3 criptomonede populare din ecosistemul NFT

Non Fungible Tokens s-au bucurat de o crestere semnificativa de cand au intrat pe piata crypto, atat cand vine vorba de rata de adoptie, dezvoltare si utilizare. Intr-un interval scurt de timp, Non Fungible Tokens au captat atentia presei si interesul investitorilor.

Extinderea utilitatii NFT le permite investitorilor in Non Fungible Tokens sa acceseze posibilitati inovatoare si aplicatii descentralizate (dApps) in ecosistemul crypto si in Metaverse. Tehnologia NFT este sustinuta de o infrastructura blockchain si o serie de criptomonede asociate cu Non Fungible Token. In acest articol, analizam ce sunt monedele legate de piata NFT si ce rol joaca in noul Metaverse.

Monedele populare NFT reprezinta o serie de bunuri digitale care sustin ecosistemul din spatele Non Fungible Tokens si au utilitate sporita in Metaverse. Monedele NFT sprijina aplicatiile descentralizate (dApps) cu o varietate de functii esentiale.

NFT-urile sau jetoanele nefungibile reprezinta drepturile de proprietate asupra anumitor active (digitale sau reale) unice. Spre deosebire de Non Fungible Tokens, criptomonedele NFT sunt fungibile si pot fi tranzactionate sau schimbate cu alte monede. Cele mai populare 3 monede NFT sunt:

Decentraland (MANA) este o platforma blockchain construita pentru tranzactii si interactiuni in realitatea virtuala. Este descentralizata, fiind guvernata de utilizatori prin intermediul unui DAO (decentralized autonomous organization). Criptomoneda Decentraland (MANA) reprezinta moneda principala a platformei virtuale si are aplicabilitate in Metaverse. Prin MANA, utilizatorii pot cumpara Non Fungible Tokens si alte active digitale in spatiul virtual. In plus, criptomoneda NFT este folosita pentru a eficientiza experienta din Decentraland.

Axie Infinity (AXS) este un joc video bazat pe blockhain, in care utilizatorii folosesc avatare NFT pentru a interactiona in spatiul virtual. Criptomoneda AXS este nativa ecosistemului Axie, iar detinatorii pot sa o foloseasca pentru a interactiona cu tehnologia blockchain sau pot achizitiona Non Fungible Tokens pe piata NFT din Axie, care functioneaza ca o forma de Metaverse.

Enjin Coin (ENJ) este un proiect care isi propune sa ofere jocuri blockchain, care faciliteaza dezvoltarea, tranzactionarea si comercializarea bunurilor digitale pentru toti utilizatorii spatiului virtual. In plus, criptomoneda ENJ este folosita pentru a oferi valoare activelor digitale din reteaua Enjin, inclusiv bunurilor NFT.

Cele mai populare criptomonede NFT joaca un rol important in dezvoltarea Non Fungible Tokens si tehnologiei Metaverse, in special in ecosistemele virtuale in care tranzactiile sunt esentiale. In timp, monedele NFT vor continua sa creasca si vor avea un impact mai mare, avand in vedere dezvoltarea accelerata din piata Non Fungible Tokens.

Deschide un cont pe platforma Tradesilvania si tranzactioneaza Decentraland (MANA), Axie Infinity (AXS) si Enjin Coin (ENJ)!