4 criptomonede noi pe platforma Tradesilvania: The Sandbox, Hedera, PancakeSwap, Uma

4 criptomonede noi pe platforma Tradesilvania: The Sandbox, Hedera, PancakeSwap, Uma

Tradesilvania a introdus 4 noi criptomonede pe platforma: The Sandbox (SAND), Hedera (HBAR), PancakeSwap (CAKE) si Uma (UMA). Toate monedele noi se tranzactioneaza in pereche cu RON si EUR.

The Sandbox (SAND)

The Sandbox este un blockchain bazat pe tehnologia Ethereum (ETH), care ruleaza o lume virtuala intr-un spatiu descentralizat. In esenta, Sandbox este un joc in care utilizatorii pot cumpara terenurile digitale, sub forma de NFT. Criptomoneda Sandbox (SAND) este folosita pentru a facilita tranzactiile in realitatea virtuala, interactiunea cu continutul generat de utilizatori si participarea la guvernarea spatiului virtual. The Sandbox reprezinta un blockchain si o criptomoneda care sunt strans legate de evolutia tehnologica cunoscuta ca Metaverse.

Hedera (HBAR)

Hedera reprezinta o retea de criptomonede care isi propune sa construiasca o platforma pentru tranzactionare si dezvoltare de aplicatii descentralizate (dApps). Reteaua se bazeaza pe adoptarea din partea unui grup de companii pentru functionarea, dezvoltarea si consolidarea tehnologiei. Hedera ofera viteze mari de tranzactie pentru criptomoneda nativa HBAR, dar permite doar anumitor conexiuni aprobate sa participe la consolidarea registrului de tranzactii.

Prin restrangerea numarului de noduri implicate in functii cheie, cum ar fi inregistrarea tranzactiilor, Hedera eficientizeaza reteaua blockchain. Reteaua a atras interesul mai multor companii mari, cum ar fi LG si IBM.

PancakeSwap (CAKE)

PancakeSwap este o retea blockchain care functioneaza ca un exchange descentralizat pentru crypto. Reteaua permite tranzactionarea fara intermediar si, in acelasi timp, pastrarea custodiei criptomonedelor. PancakeSwap utilizeaza un model bazat pe contracte inteligente (smart contracts), care nu necesita un registru de comenzi pentru finalizarea tranzactiilor.

Prin aceasta functie, utilizatorul poate sa completeze tranzactia si sa isi pastreze criptomonedele in PancakeSwap, in cazul in care doreste sa le foloseasca pentru venit pasiv. Criptomoneda nativa, CAKE este bazata pe tehnologia blockchain Binance Smart Chain si ofera oportunitati diferite in comparatie cu retelele bazate pe Ethereum.

Uma (UMA)

Uma, sau Universal Market Access, este un protocol blockchain bazat pe Ethereum (ETH) care permite tokenizarea instrumentelor financiare derivate, prin acorduri automate. Un instrument financiar derivat este un instrument a carui valoare se bazeaza pe pretul unui activ suport. Cele mai comune instrumente financiare derivate sunt optiuni si futures. Tokenizarea implementata de Uma dezvolta in mod semnificativ aplicabilitatea activelor care pot fi tranzactionate ca derivate. In plus, transparenta oferita de registrele blockchain ofera o perspectiva eficienta asupra administrarii riscului asociat cu instrumentele derivate.

Creeaza-ti cont pe platforma Tradesilvania si tranzactioneaza The Sandbox (SAND), Hedera (HBAR), PancakeSwap (CAKE) si Uma (UMA).