Castiga 5 invitatii la ETH Bucharest prin Tradesilvania Spotlight

Castiga 5 invitatii la ETH Bucharest prin Tradesilvania Spotlight

In calitate de Community Partner al ETH Bucharest, suntem incantati sa anuntam lansarea celui mai nou airdrop pe Tradesilvania Spotlight, unde ai sansa sa castigi una dintre cele 5 invitatii cu acces general la Conferinta ETH Bucharest 2024.

Perioada activa a airdrop-ului: 25-27 martie 2024.

Iata ce trebuie sa faceti pentru a intra in airdrop:

  1. Asigura-te ca faci parte din comunitatea noastra Tradesilvania pe Telegram.
  2. Acceseaza platforma Tradesilvania, sectiunea Spotlight. Daca nu ai inca un cont, nu-ti fa griji! Este super rapid si usor sa te inregistrezi.
  3. Odata ce te afli in sectiunea Spotlight, doar trebuie sa apesi pe butonul "PARTICIP" pentru a-ti confirma participarea la Airdrop.

Ce este ETH Bucharest?

ETH Bucharest 2024 este un eveniment web3, care urmeaza sa aiba loc in perioada 27-30 martie 2024, la NORD Events Center by Globalworth din Bucuresti, Romania.

Conferinta va avea loc in datile de 29-30 martie si va acoperi subiecte cheie din domeniul blockchain-ului, inclusiv solutii de securitate, inovatii in afaceri, DeFi, modele de guvernanta (cum ar fi DAO-urile), proprietate digitala (NFT-uri si metaverse) si strategii pentru adoptarea masiva prin interfete prietenoase pentru utilizatori si educatie.

Conferinta ETH Bucharest este oportunitatea perfecta de a interactiona cu persoane cheie din ecosistemul crypto, nu doar din Romania, ci si din intreaga lume.

Ce poti face cu invitatia castigata?

Cu Invitatia de Acces General veti avea acces la Conferinta (29-30 martie), inclusiv acces la scena principala, scena secundara, zona de expozitie si la closing party. Costul unui bilet la momentul lansarii airdrop-ului este de 120 de euro.

Alaturati-va comunitatii noastre si profitati de oportunitatea de a castiga una dintre cele 5 invitatii la Conferinta ETH Bucharest 2024.

Nu te simti castigator?
Profita de reducerea pentru comunitatea Tradesilvania de 30% inclusiv pentru biletele VIP aici.