Castiga 10 NFT-uri din colectia Super Victor Universe cu Tradesilvania Spotlight

Castiga 10 NFT-uri din colectia Super Victor Universe cu Tradesilvania Spotlight

Crypto, NFT si fapte bune. Hai cu noi in Universul SUPER VICTOR si castiga 1 din cele 10 NFT-uri din noua colectia a raufacatorilor.

In colaborare cu echipa Super Victor Universe, organizam un airdrop special pe Tradesilvania Spotlight. Oferim 10 NFT-uri din colectia lor unica.

Dupa sezonul 0 (zero), in care cu ajutorul comunitatii crypto si in special a MultiversX, Victor, super eroul acestui univers a reusit sa-si finanteze tratametul atat de necesar Super Victor evolueaza in Super Victor Univers. Este importanta comunitatea?

Doar in sezonul 0, au fost donati peste 670.000 USD catre alte cauze, dupa tratamentul micutului Vicor. Super Victor Universe a luat nastere pentru a ajuta si mai multi oameni.

Despre noua colectie NFT

Pentru a completa universul, aducem raufacatorii pe blockchain! Acesti monstri masivi, nascuti din Oase, Energie, Electricitate si Foc, sunt mai mult decat simpli dusmani digitali; ei sunt simboluri ale provocarilor cu care ne confruntam zilnic.

Cu toate ca aceste personaje joaca rolul de antagonisti in universul Super Victor, contribuie in realitate la un scop nobil in lumea noastra reala.

SVU (Super Victor Universe) este in misiunea de a crea o platforma de strangere de fonduri 100% non-profit, inovatoare si in acelasi timp experimentala, dedicata sprijinirii copiilor cu SMA si nu numai.

Fiecare Underling pe care il cuceresti te duce cu un pas mai aproape de adevarata provocare - Mini Bosses. Si partea cea mai cool? Colectionezi 4 Mini Bosses, cate unul din fiecare element, si esti pe drumul tau de a revendica Smarugon, cel mai dur villain dintre toti, interpretarea blockchain a SMA.

Pentru a participa la acest airdrop, trebuie sa iti confirmi participarea in platforma Tradesilvania, sectiunea Spotlight. Aceasta este singura conditie de participare.

Aceasta calatorie este despre transformarea loviturilor grele in victorii palpitante si castiguri epice!

Esti gata sa infrunti Underlings, sa-ti croiesti drumul catre Mini Bosses si sa-ti iei sansa de a domni blockchain-ul cu Smarugon? Sa transformam aceste batalii intr-o forta pentru bine!

Hai pe Tradesilvania Spotlight si parcipa la airdrop.

La finalul campaniei, 10 norocosi vor primi cate un NFT din noua colectie.

Pentru mai multe informatii despre Super Victor Universe, poti consulta whitepaper-ul lor - https://supervictoruniverse.gitbook.io/svuwhitepaper/

Haideti sa transformam aceste batalii intr-o forta pentru bine!