Airdrop Surpriza: Castiga 2000 MOOVE cu Tradesilvania!

Airdrop Surpriza: Castiga 2000 MOOVE cu Tradesilvania!


Noul airdrop este o surpriza speciala pentru comunitatea Tradesilvania, un Airdrop surpriza Moove Protocol, unde avem pregatite nu mai putin de 10 premii a cate 200 MOOVE fiecare!

Ce este Moove Protocol? Moove este tokenul care face parte din ecosistemul COWCOW, o comunitate din ce in ce mai mare, care gazduieste una dintre cele mai mature colectii de NFT-uri dezvoltate pe MultiversX.
Aceste NFT-uri sunt disponibile pentru tranzactionare pe platforma XOXNO.

Cum poti castiga MOOVE in Airdrop-ul Surpriza Moove Protocol?

E simplu! Iata pasii de urmat:

  1. Asigura-te ca esti membru al comunitatii noastre Tradesilvania de pe Telegram.
  2. Acceseaza platforma Tradesilvania in versiunea web si navigheaza catre sectiunea Spotlight.
    Daca inca nu ai un cont, deschide-l acum - procesul este rapid si eficient.
  3. Confirma-ti participarea la Airdrop-ul Moove Protocol facand click pe butonul "Particip."

Si gata! Esti acum inscris in Airdrop-ul Surpriza Moove Protocol, fara alte complicatii.

Ce poti face cu MOOVE?
MOOVE nu este doar un token obisnuit. Este o modalitate de a intra in universul COWCOW si de a obtine o parte din aceasta comunitate vibranta.
Vei putea pastra MOOVE in portofelul tau Tradesilvania, ii vei putea transfera in portofelul tau MultiversX sau tranzactiona, cumpara sau vinde cu RON cu Euro.

Platforma Tradesilvania iti ofera posibilitatea de a tranzactiona MOOVE Protocol, de a incasa sau plati direct prin utilizarea walletului tau dedicat din platforma.

Ce mai astepti? Hai in comunitatea noastra si profita de sansa de a castiga unul dintre cele 10 premii a cate 200 MOOVE! Comunitatea Tradesilvania este locul unde aflati primii despre airdrop-uri, flash sale-uri si proiecte noi, asa ca fiti mereu cu ochii pe noi.

Nu uita sa ne urmaresti pe Telegram si Twitter pentru a fi mereu la curent cu noutatile noastre. Daca ai intrebari sau nevoie de asistenta, nu ezita sa ne contactezi.

Succes tuturor participantilor, si sa inceapa aventura MOOVE! 🚀