Analiza Crypto Bitcoin, Ethereum, MultiversX, Sushi si Shiba Inu - 6 noiembrie 2023

Analiza Crypto Bitcoin, Ethereum, MultiversX, Sushi si Shiba Inu - 6 noiembrie 2023

Evolutia pietei crypto in ultimele 24h:

šŸ“ˆ Piata globala de criptomonede: ā‚¬1.24T (+0.75%)
šŸ”„ Volum total 24h: ā‚¬35.88B (+25.59%)
šŸ’¼ Volumul DeFi: ā‚¬4.16B (11.60%)
šŸ’° Stabilecoins: ā‚¬31.08B (86.61%)
šŸ“Š Dominanta Bitcoin: 51.75% (-0.20%)

Bitcoin (BTC) Analiza

BTC/EUR a avut recent o scadere sub nivelul nostru de risc identificat anterior si a aratat o miscare bearish asa cum ne asteptam. In prezent, construieste un model head and shoulders cu divergenta bearish pe intervalul de timp de 4 ore, oferind o oportunitate promitatoare pentru o pozitie de vanzare. Pentru a confirma aceasta tendinta, o scadere sub nivelul gatului si nivelul de suport la 31,234 Euro este cruciala. O astfel de incalcare poate impinge pretul catre tintele de 30,067 Euro si 29,306 Euro.

Ethereum (ETH) Analiza

ETH/EUR a aratat recent o falsa spargere, indicand ca traderii de breakout sunt posibil prinsi in pozitiile lor. Pe masura ce stop loss-urile lor incep sa se activeze din cauza presiunii de vanzare, ETH poate oferi o oportunitate de vanzare. Tehnic, pretul arata o divergenta bearish pe MACD. Pentru a confirma acest scenariu bearish, este crucial sa observam o scadere sub nivelul de 1,733 Euro, ducand la tintele potentiale la 1,708 Euro si 1,686 Euro. In plus, daca pretul scade sub nivelul de suport de 1,632 Euro, am putea anticipa alte tinte la 1,582 Euro si 1,551 Euro.

MultiversX (EGLD) Analiza

EGLD/EUR arata in prezent formarea unui model M intr-un interval de timp de 1 ora. Un lucru pe care trebuie sa il observati este ca varful drept recent este pozitionat mai jos decat varful stang, prezentand o indicatie mai puternica pentru miscarea bearish. Pentru a valida acest model, este crucial sa observam o scadere sub nivelul de suport de 40.85 Euro, care ne-ar putea determina sa ne setam tintele la 37.40 Euro si 35.01 Euro.

Sushi (SUSHI) Analiza

SUSHI/EUR formeaza un model M cu o divergenta bearish in MACD pe intervalul de timp de 1 ora. Aceasta combinatie de factori creste probabilitatea unei tendinte bearish. Pentru a confirma acest lucru, am avea nevoie sa vedem o scadere sub nivelul de 0.88173 Euro. In astfel de scenariu, tintele noastre anticipate ar fi 0.75219 Euro si 0.65761 Euro.

Shiba Inu (SHIB) Analiza

SHIB/EUR asteapta o miscare bullish pe ea din cauza formarii unui model inverse head and shoulder pe graficul sau zilnic, un model de incredere care semnaleaza o inversare a tendintei bullish. Pentru a valida acest model, avem nevoie de o spargere deasupra nivelului de 0.00000803 Euro, care ar putea impinge pretul in sus catre nivelurile de 0.00000864 Euro si 0.00000907 Euro.

Vrei sa aflii mai multe sau poate ai un alt punct de vedere?
Hai sa discutam in comunitatea Tradesilvania šŸ‘‰  Link Telegram.

Toate criptomonedele analizate sunt disponibile pentru tranzactionare in platforma Tradesilvania iar pretul lor poate fi urmarit in pagina de pret Tradesilvania, accesibila prin urmatorul link: https://tradesilvania.com/ro/prices

Cu ajutorul platformei vei putea incasa, plati si cumpara sau vinde oricare dintre aceste criptomonede utilizand portofelul digital gratuit.

Descopera  tranzactionarea directa cu RON si cele peste 90 de criptomonede disponibile in platforma.


Prezentul raport emis de Tradesilvania are un caracter pur informativ si nu este realizat in scopul utilizarii ca instrument in procesul de luare a deciziilor de investitii in crypto-active. Orice persoana care intelege sa foloseasca prezentul raport in procesul de luare a deciziilor de investitii,  isi asuma in mod expres toate riscurile aferente, Tradesilvania SRL neavand nicio obligatie legala sau de orice alta natura fata de persoana in discutie, ce ar deriva din publicarea acestui raport public.

Informatiile care stau la baza prezentului raport au fost obtinute din surse publice, considerate, in limita datelor disponibile publice, relevante si de incredere.

Valoarea activelor digitale la care se face referire in prezentul raport fluctueaza in timp, iar performanta trecuta nu constituie un indicator pentru performanta viitoare.

Reproducerea totala sau partiala a acestui raport este permisa doar prin mentionarea sursei.