Analiza crypto BTC, ETH, EGLD, AAVE si ALGO - 9 septembrie 2024

Analiza crypto BTC, ETH, EGLD, AAVE si ALGO - 9 septembrie 2024

Piata crypto in ultimele 24 de ore:

🌐 Capitalizare globala: $1.95T (+0.97%)
📊 Volum total 24 ore: $49.05B (+19.64%)
💰 Volum DeFi: $2.3B (4.69% din volumul total)
🔒 Volum Stablecoins: $44.23B (90.16% din volumul total)
💵 Dominanta Bitcoin: 55.73% (+0.08%)

Analiza Bitcoin (BTC)

BTC ar putea să fie pregătit pentru un pullback și a format un model W, care crește probabilitatea unei mișcări bullish. Totuși, este necesară o confirmare printr-un breakout și închiderea lumânării peste zona de rezistență la 55,535 USD. Dacă acest lucru se întâmplă, ar putea duce la ținte potențiale de 56,145 USD și 56,725 USD.

Analiza Ethereum (ETH)

ETH oferă oportunități atât pentru mișcări bullish, cât și bearish. Pe partea bullish, formează un model W, similar cu BTC, ceea ce indică un posibil trend de inversare. Pentru confirmare, este necesar un breakout și închiderea lumânării peste zona de rezistență de 2,329 USD, ceea ce ar putea duce la ținte de 2,377 USD și 2,430 USD.

Pe partea bearish, există posibilitatea formării unui bear flag, susținut de trendul bearish pe termen scurt. Confirmarea ar necesita o scădere și închiderea lumânării sub zona de suport de 2,211 USD, care ar putea viza ținte de 2,172 USD și 2,131 USD.

Analiza Ethereum (ETH)

Analiza MultiversX (EGLD)

EGLD a format un model clar de bear flag, care ar putea fi considerat și un falling wedge. Pentru confirmare, este necesară o scădere și închiderea lumânării sub zona de suport de 24.36 USD. Dacă acest lucru se întâmplă, ar putea duce la ținte de 23.85 USD și 23.37 USD.

Analiza MultiversX (EGLD)

Analiza Aave (AAVE)

AAVE a arătat recent un trend bullish pe termen scurt, iar consolidarea prețului actual prezintă oportunități atât pentru scenarii bullish, cât și bearish. Pe partea bullish, dacă prețul crește și face un breakout peste zona de rezistență de 149.08 USD, cu închiderea lumânării peste acest nivel, ar crește probabilitatea unei mișcări bullish, cu ținte potențiale de 167.34 USD și 188.67 USD.

Pe partea bearish, prețul arată o posibilă structură de tip M. Pentru confirmarea acestui scenariu bearish, ar fi necesară o scădere și închiderea lumânării sub zona de suport de 116.58 USD, ceea ce ar putea duce la ținte de 101.87 USD și 91.98 USD.

Analiza Aave (AAVE)

Analiza Algorand (ALGO)

ALGO a format un model de inverse head and shoulders, dar structura actuală nu pare încă bullish. Pentru o confirmare completă, prețul trebuie să facă un breakout peste zona de rezistență de 0.12905064 USD, considerată punctul Higher High. Dacă o lumânare se închide peste acest nivel, ar semnala o schimbare spre o structură de piață bullish și ar confirma modelul. Aceasta ar putea duce la ținte potențiale de 0.13412512 USD și 0.13915498 USD.

Analiza Algorand (ALGO)

Toate criptomonedele analizate sunt disponibile pentru tranzactionare in platforma Tradesilvania, iar pretul lor poate fi urmarit in pagina de pret Tradesilvania, accesibila aici:  https://tradesilvania.com/ro/prices

Cu ajutorul platformei vei putea incasa, plati, cumpara sau vinde oricare dintre aceste criptomonede utilizand portofelul digital gratuit. Descopera tranzactionarea directa cu RON si cele peste 100 de criptomonede disponibile in platforma.

Click pe imagine

Prezentul raport emis de Tradesilvania are un caracter pur informativ si nu este realizat in scopul utilizarii ca instrument in procesul de luare a deciziilor de investitii in crypto-active. Orice persoana care intelege sa foloseasca prezentul raport in procesul de luare a deciziilor de investitii,  isi asuma in mod expres toate riscurile aferente, Tradesilvania SRL neavand nicio obligatie legala sau de orice alta natura fata de persoana in discutie, ce ar deriva din publicarea acestui raport public.

Informatiile care stau la baza prezentului raport au fost obtinute din surse publice, considerate, in limita datelor disponibile publice, relevante si de incredere.

Valoarea activelor digitale la care se face referire in prezentul raport fluctueaza in timp, iar performanta trecuta nu constituie un indicator pentru performanta viitoare.

Reproducerea totala sau partiala a acestui raport este permisa doar prin mentionarea sursei.