Analiza crypto BTC, ETH, EGLD, AAVE si PEPE - 25 iunie 2024

Analiza crypto BTC, ETH, EGLD, AAVE si PEPE - 25 iunie 2024

Piata crypto in ultimele 24 de ore:

šŸŒ Capitalizare globala: $2.26T (-0.29%)
šŸ“Š Volumul total 24 ore: $95.91B (+87.85%)
šŸ’° Volum DeFi: $6.36B (6.63% din volumul total)
šŸ”’ Volum Stablecoins: $89.18B (92.98% din volumul total)
šŸ’µ Dominanta Bitcoin: 53.38% (-0.79%)

Analiza Bitcoin (BTC)

BTC arata potential bullish cu formarea unui model de tip falling wedge si divergenta bullish. Falling wedge semnaleaza adesea o inversare. Ne concentram pe partea bullish, deoarece pretul pare sa fie in cadere libera, ceea ce poate fi periculos.

Urmarim un breakout peste 64,528 USD pentru a confirma miscarea bullish, cu tinte de 65,742 USD si 66,785 USD.

Analiza Bitcoin (BTC)

Analiza Ethereum (ETH)

ETH a trecut recent printr-o zona de suport, si o miscare semnificativa a avut deja loc. Acum, ar putea fi mai prudent sa urmarim o miscare bullish. In plus, prezenta unei divergente bullish creste probabilitatea unei miscari ascendente.

Pentru a confirma aceasta miscare bullish, pretul trebuie sa faca un breakout peste nivelul de 3,438 USD. Acest breakout ar duce probabil la castiguri catre tintele de 3,490 USD si 3,532 USD.

Analiza Ethereum (ETH)

Analiza MultiversX (EGLD)

EGLD a format un canal descendent, care este in general un model de inversare bullish, impreuna cu divergenta bullish. Impreuna, acesti factori cresc probabilitatea unei miscari bullish.

Pentru a confirma aceasta miscare bullish, pretul trebuie sa faca un breakout peste canalul descendent si zona de rezistenta la 29.51 USD. Acest breakout ar duce probabil la castiguri catre tintele de 30.85 USD si 31.99 USD.

Analiza MultiversX (EGLD)

Analiza Aave (AAVE)

AAVE a format un model head and shoulders, un model clasic bearish, iar tendinta generala se indreapta spre partea bearish. Impreuna, acesti factori cresc probabilitatea unei miscari bearish.

Pentru a confirma acest scenariu bearish, avem nevoie de un breakdown si o inchidere a lumanarii sub nivelul de suport de 79.41 USD. Acest breakdown ar duce probabil la scaderi catre tintele de 73.06 USD si 69.39 USD.

Analiza Aave (AAVE)

Analiza Pepe (PEPE)

PEPE arata potential bearish cu formarea unui model de tip M si o ruptura a structurii catre partea bearish. Rezistenta la OB bearish si modelul M indica o miscare descendenta suplimentara. Urmarim un breakdown sub 1,005 USD pentru a confirma miscarea bearish, cu tinte de 952 USD si 908 USD.

Analiza Pepe (PEPE)

Toate criptomonedele analizate sunt disponibile pentru tranzactionare in platforma Tradesilvania, iar pretul lor poate fi urmarit in pagina de pret Tradesilvania, accesibila aici:  https://tradesilvania.com/ro/prices

Cu ajutorul platformei vei putea incasa, plati, cumpara sau vinde oricare dintre aceste criptomonede utilizand portofelul digital gratuit. Descopera tranzactionarea directa cu RON si cele peste 100 de criptomonede disponibile in platforma.

Click pe imagine

Prezentul raport emis de Tradesilvania are un caracter pur informativ si nu este realizat in scopul utilizarii ca instrument in procesul de luare a deciziilor de investitii in crypto-active. Orice persoana care intelege sa foloseasca prezentul raport in procesul de luare a deciziilor de investitii,  isi asuma in mod expres toate riscurile aferente, Tradesilvania SRL neavand nicio obligatie legala sau de orice alta natura fata de persoana in discutie, ce ar deriva din publicarea acestui raport public.

Informatiile care stau la baza prezentului raport au fost obtinute din surse publice, considerate, in limita datelor disponibile publice, relevante si de incredere.

Valoarea activelor digitale la care se face referire in prezentul raport fluctueaza in timp, iar performanta trecuta nu constituie un indicator pentru performanta viitoare.

Reproducerea totala sau partiala a acestui raport este permisa doar prin mentionarea sursei.