Analiza Crypto BTC, ETH, EGLD, APE si DOGE - 11 aprilie 2024

Analiza Crypto pentru Bitcoin, Ethereum, MultiversX, ApeCoin si Dogecoin

Piata crypto in ultimele 24 de ore:

💰 Capitalizare globală: $2.64T (+2.11%)
📊 Volum total 24h: $92.81B (+2.31%)
🚀 Volum DeFi: $9.49B (10.23% din volumul total)
💳 Volum Stablecoins: $85.12B (91.72% din volumul total)
⚡ Dominanța Bitcoin: 52.76%

Analiza BTC (Bitcoin)

La BTC, vedem formarea unui model de tip “inverse head and shoulders”, indicând o posibilă tendință bullish. Confirmarea acestui model va veni cu un breakout deasupra nivelului de rezistență la 72,660 USD. Odată confirmat, ne putem seta țintele la 76,000 USD și 80,000 USD.

Analiza ETH (Ethereum)

ETH arată formarea unui model de tip “cup and handle” cu divergență bullish pe indicatorul MACD. Această combinație sugerează o posibilă mișcare bullish. Pentru a confirma acest model, vom avea nevoie de un breakout deasupra nivelului de 3,734 USD. Odată confirmat, țintele noastre ar putea fi la 3,950 USD și 4,200 USD.

Analiza EGLD (MultiversX)

La EGLD, vedem un breakdown sub minimul anterior, indicând o presiune bearish. Cu toate acestea, dacă prețul se recuperează de la acest nivel, ar putea semnala un scenariu de tip bear trap, unde ursii sunt prinși de o mișcare bruscă în sus.

În plus, observăm formarea unui model de tip “inverse head and shoulders”, care sugerează în mod tipic o posibilă inversare bullish. Pentru a confirma acest model, vom avea nevoie de un breakout deasupra nivelului de 53.79 USD. Odată confirmat, țintele noastre ar putea fi la 54.99 USD și 56.40 USD.

Analiza APE (ApeCoin)

APE a format un model de tip “falling wedge”, împreună cu o divergență bullish, sugerând o posibilă mișcare în sus. Acest model indică în mod tipic o inversare de la o tendință descendentă la una ascendentă.

Cu toate acestea, pentru confirmarea acestui scenariu bullish, vom avea nevoie să vedem prețul care sparge nivelul de rezistență de 1.816 USD. Odată ce acest breakout are loc, țintele noastre ar putea fi la 1.984 USD și 2.142 USD.

Analiza DOGE (Dogecoin)

DOGE este în tendință bullish și a format un model de tip W, semnalând o posibilă mișcare în sus. Cu toate acestea, pentru confirmarea acestui scenariu bullish, vom avea nevoie să vedem prețul care sparge nivelul de 0.2116 USD. Odată ce acest breakout are loc, țintele noastre ar putea fi la 0.2296 USD și 0.2500 USD.

Vrei sa afli mai multe sau poate ai un alt punct de vedere?
Hai sa discutam in comunitatea Tradesilvania 👉  Link Telegram.

Toate criptomonedele analizate sunt disponibile pentru tranzactionare in platforma Tradesilvania iar pretul lor poate fi urmarit in pagina de pret Tradesilvania, accesibila prin urmatorul link: https://tradesilvania.com/ro/prices

Cu ajutorul platformei vei putea incasa, plati si cumpara sau vinde oricare dintre aceste criptomonede utilizand portofelul digital gratuit.

Descopera  tranzactionarea directa cu RON si cele peste 100 de criptomonede disponibile in platforma.


Prezentul raport emis de Tradesilvania are un caracter pur informativ si nu este realizat in scopul utilizarii ca instrument in procesul de luare a deciziilor de investitii in crypto-active. Orice persoana care intelege sa foloseasca prezentul raport in procesul de luare a deciziilor de investitii,  isi asuma in mod expres toate riscurile aferente, Tradesilvania SRL neavand nicio obligatie legala sau de orice alta natura fata de persoana in discutie, ce ar deriva din publicarea acestui raport public.

Informatiile care stau la baza prezentului raport au fost obtinute din surse publice, considerate, in limita datelor disponibile publice, relevante si de incredere.

Valoarea activelor digitale la care se face referire in prezentul raport fluctueaza in timp, iar performanta trecuta nu constituie un indicator pentru performanta viitoare.

Reproducerea totala sau partiala a acestui raport este permisa doar prin mentionarea sursei.