Analiza Crypto BTC, ETH, EGLD, AVAX si DOGE - 1 aprilie 2024

Analiza Crypto BTC, ETH, EGLD, AVAX si DOGE pe Blogul Tradesilvania

Piata crypto in ultimele 24 de ore:

📊 Capitalizare globala: $2.63T (-1.31%)
📈 Volum total 24h: $82.61B (+29.78%)
🔗 Volum DeFi: $9.04B (10.94% din volumul total)
💱 Volum Stablecoins: $72.32B (87.55% din volumul total)
🅱️ Dominanta Bitcoin: 52.06% (+0.13%)

Analiza BTC (Bitcoin)

BTC prezinta oportunități atât pentru bullish cât și pentru bearish. Se formează un potențial model W sau bull flag pe partea bullish. Dacă prețul depășește 71799 USD, ar putea confirma acest model și ar putea duce la ținte în jurul valorilor de 73940 USD și 75804 USD. Pe de altă parte, vom urmări o scadere sub nivelul de 68321 USD pentru partea bearish. Dacă prețul scade sub acest nivel, ar putea semnala o mișcare descendentă ulterioară, cu ținte potențiale la 66928 USD și 65570 USD.

Analiza ETH (Ethereum)

ETH oferă aceleași oportunități ca scenariile de tranzacționare bullish și bearish ale BTC. Dacă prețul depășește nivelul de 3684 USD, ar putea confirma un model W, sugerând o mișcare ascendentă ulterioară cu ținte potențiale în jurul valorilor de 3890 USD și 4056 USD. Pe de altă parte, vom urmări o scadere sub nivelul de 3455 USD pentru partea bearish. Dacă prețul scade sub acest nivel, ar putea semnala o tendință descendentă din cauza modelului M și a divergenței bearish, cu ținte potențiale la 3302 USD și 3180 USD.

Analiza EGLD (MultiversX)

MultiversX/USD a format un model head and shoulders, semnalând o posibilă mișcare bearish. Pentru confirmarea acestui model, vom urmări o scadere sub nivelul de 57.130 USD. Dacă prețul scade sub acest nivel, ar putea indica o continuare a tendinței bearish, cu ținte potențiale în jurul valorilor de 54.182 USD și 51.434 USD.

Analiza AVAX (Avalanche)

AVAX/USD a format un model inverse cup and handle. Aceste modele sugerează o posibilă mișcare bearish pe piață. Pentru a confirma acest lucru, vom urmări o descompunere sub nivelul de 48.96 USD, care ar putea indica o continuare a tendinței bearish, cu ținte potențiale în jurul valorilor de 45.21 USD și 41.640 USD.

Analiza DOGE (Dogecoin)

Prețul DOGE/USD a scăzut sub o linie de trend rezistentă și a format un model M. Acest model indică adesea o posibilă mișcare bearish pe piață. Acum, dacă prețul scade sub nivelul de 0.1949 USD, ar putea semnala o mișcare descendentă ulterioară. Într-un astfel de scenariu, traderii ar putea căuta ținte în jurul valorilor de 0.1744 USD și 0.1572 USD.

Vrei sa afli mai multe sau poate ai un alt punct de vedere?
Hai sa discutam in comunitatea Tradesilvania 👉  Link Telegram.

Toate criptomonedele analizate sunt disponibile pentru tranzactionare in platforma Tradesilvania iar pretul lor poate fi urmarit in pagina de pret Tradesilvania, accesibila prin urmatorul link: https://tradesilvania.com/ro/prices

Cu ajutorul platformei vei putea incasa, plati si cumpara sau vinde oricare dintre aceste criptomonede utilizand portofelul digital gratuit.

Descopera  tranzactionarea directa cu RON si cele peste 100 de criptomonede disponibile in platforma.


Prezentul raport emis de Tradesilvania are un caracter pur informativ si nu este realizat in scopul utilizarii ca instrument in procesul de luare a deciziilor de investitii in crypto-active. Orice persoana care intelege sa foloseasca prezentul raport in procesul de luare a deciziilor de investitii,  isi asuma in mod expres toate riscurile aferente, Tradesilvania SRL neavand nicio obligatie legala sau de orice alta natura fata de persoana in discutie, ce ar deriva din publicarea acestui raport public.

Informatiile care stau la baza prezentului raport au fost obtinute din surse publice, considerate, in limita datelor disponibile publice, relevante si de incredere.

Valoarea activelor digitale la care se face referire in prezentul raport fluctueaza in timp, iar performanta trecuta nu constituie un indicator pentru performanta viitoare.

Reproducerea totala sau partiala a acestui raport este permisa doar prin mentionarea sursei.