Analiza crypto BTC, ETH, EGLD, AVAX si FIL - 23 septembrie 2024

Analiza crypto BTC, ETH, EGLD, AVAX si FIL - 23 septembrie 2024

Piata crypto in ultimele 24 de ore:

šŸŒ Capitalizare globala: $2.24T (+1.60%)
šŸ“Š Volum total 24 ore: $66.53B (+48.41%)
šŸ’° Volum DeFi: $3.62B (5.45% din volumul total)
šŸ”’ Volum Stablecoins: $60.51B (90.96% din volumul total)
šŸ’µ Dominanta Bitcoin: 56.38% (-0.09%)

Analiza Bitcoin (BTC)

BTC ofera oportunitati atat pentru scenarii bullish, cat si bearish. Pe partea bearish, exista posibilitatea de a forma un M pattern cu divergenta bearish, ceea ce ar creste probabilitatea unei miscari descendente. Pentru confirmare, e necesara o spargere si inchidere a unei lumanari sub zona de suport de 62,234 USD, care ar putea duce la tinte de 61,542 USD si 60,875 USD.

Pe partea bullish, consolidarea pretului dupa o miscare recenta ascendenta creste probabilitatea unei continuari. Pentru confirmare, trebuie sa vedem un breakout si inchiderea unei lumanari deasupra zonei de rezistenta de 64,099 USD, care ar putea duce la tinte de 64,922 USD si 65,755 USD.

Analiza Bitcoin (BTC)

Analiza Ethereum (ETH)

Daca ETH va inregistra o scadere de la nivelul actual, ar putea forma un M pattern cu divergenta bearish, ceea ce ar mari probabilitatea unei miscari descendente. Confirmarea ar veni odata cu spargerea si inchiderea unei lumanari sub zona de suport de 2,515 USD, ceea ce ar deschide tinte de 2,474 USD si 2,432 USD.

Analiza Ethereum (ETH)

Analiza MultiversX (EGLD)

EGLD se afla in procesul de formare a unui head and shoulders pattern cu divergenta bearish, ceea ce mareste probabilitatea unei miscari descendente. Insa, pentru confirmare, trebuie sa vedem o spargere si inchidere a unei lumanari sub zona de suport de 27.09 USD, ceea ce ar putea duce la tinte de 26.47 USD si 25.95 USD.

Pe partea bullish, daca pretul urca si sparge zona de rezistenta de 29.02 USD, iar lumanarea inchide deasupra acesteia, vom avea confirmarea breakout-ului dintr-un bull flag. In acest caz, tintele ar putea fi de 29.65 USD si 30.35 USD.

Analiza MultiversX (EGLD)

Analiza Avalanche (AVAX)

AVAX a format un inverse cup & handle pattern, care semnalizeaza o potentiala miscare descendenta. Daca pretul sparge si inchide o lumanare sub zona de suport de 26.17 USD, se va confirma formarea unei structuri de lower low si lower high. Aceasta confirmare ar creste probabilitatea unei miscari bearish, cu tinte de 25.30 USD si 24.58 USD.

Analiza Avalanche (AVAX)

Analiza Filecoin (FIL)

FIL a format un W pattern si a spart deja zona de rezistenta. Insa, pentru confirmarea breakout-ului si pentru a ne asigura ca retestul a fost de succes, avem nevoie de inchiderea unei lumanari deasupra zonei de rezistenta de 3.79 USD. Daca acest lucru se confirma, urmatoarele tinte ar putea fi de 3.96 USD si 4.16 USD.

Analiza Filecoin (FIL)

Toate criptomonedele analizate sunt disponibile pentru tranzactionare in platforma Tradesilvania, iar pretul lor poate fi urmarit in pagina de pret Tradesilvania, accesibila aici:  https://tradesilvania.com/ro/prices

Cu ajutorul platformei vei putea incasa, plati, cumpara sau vinde oricare dintre aceste criptomonede utilizand portofelul digital gratuit. Descopera tranzactionarea directa cu RON si cele peste 100 de criptomonede disponibile in platforma.

Click pe imagine

Prezentul raport emis de Tradesilvania are un caracter pur informativ si nu este realizat in scopul utilizarii ca instrument in procesul de luare a deciziilor de investitii in crypto-active. Orice persoana care intelege sa foloseasca prezentul raport in procesul de luare a deciziilor de investitii,  isi asuma in mod expres toate riscurile aferente, Tradesilvania SRL neavand nicio obligatie legala sau de orice alta natura fata de persoana in discutie, ce ar deriva din publicarea acestui raport public.

Informatiile care stau la baza prezentului raport au fost obtinute din surse publice, considerate, in limita datelor disponibile publice, relevante si de incredere.