Analiza crypto BTC, ETH, EGLD, DOGE si ALGO - 11 iulie 2024

Analiza crypto BTC, ETH, EGLD, DOGE si ALGO - 11 iulie 2024

Piata crypto in ultimele 24 de ore:

🌐 Capitalizare globala: $2.14T (-0.33%)
πŸ“Š Volumul total 24 ore: $58.58B (-8.12%)
πŸ’° Volum DeFi: $3.41B (5.81% din volumul total)
πŸ”’ Volum Stablecoins: $54.11B (92.37% din volumul total)
πŸ’΅ Dominanta Bitcoin: 53.51% (-0.37%)

Analiza Bitcoin (BTC)

BTC a aratat un Change of Character (CHoCH) catre o structura de piata bullish si a format un pattern de cup and handle, ceea ce creste probabilitatea unei miscari bullish. Pentru confirmare, avem nevoie de un breakout peste zona de rezistenta de 59,467 USD. Acest breakout ar putea oferi tinte de 61,721 USD si 63,691 USD.

Analiza Bitcoin (BTC)

Analiza Ethereum (ETH)

ETH arata oportunitati pentru miscari bullish si bearish. Pe partea bullish, formeaza un pattern W si pentru confirmare, pretul trebuie sa depaseasca nivelul de 3,173 USD, ceea ce poate oferi tinte de 3,303 USD si 3,434 USD. Pe partea bearish, pretul trebuie sa coboare sub zona de suport de 3,027 USD, ceea ce poate oferi tinte de 2,950 USD si 2,879 USD.

Analiza Ethereum (ETH)

Analiza MultiversX (EGLD)

EGLD a format un pattern M, care este un pattern bearish de reversal. Pentru confirmare, pretul trebuie sa coboare sub nivelul cheie de 35.13 USD. Daca acest nivel este rupt, putem sa ne asteptam la o cadere catre tinte de 34.29 USD si 33.54 USD.

Analiza MultiversX (EGLD)

Analiza Dogecoin (DOGE)

DOGE arata semne bullish datorita formarii unui pattern de cup and handle, care este un bullish reversal pattern. Acest pattern s-a format intr-o zona de overbought pe timeframe-uri mai mari, sugerand potential pentru o miscare bullish.

Pentru confirmarea acestei perspective bullish, avem nevoie de un breakout si inchiderea unei lumÒnări peste nivelul de 0.1157 USD. Daca acest lucru se intampla, poate deschide calea catre tinte de 0.1222 USD si 0.1294 USD.

Analiza Dogecoin (DOGE)

Analiza Algorand (ALGO)

ALGO arata semne bullish datorita formarii atat a unui pattern de cup and handle, cat si a unui pattern W. Aceste pattern-uri combinate cresc semnificativ probabilitatea unei miscari bullish.

Pentru confirmarea acestei perspective bullish, avem nevoie de un breakout peste nivelul de 0.14151925 USD. Daca acest breakout se intampla, poate deschide calea catre tinte de 0.14786668 USD si 0.15607106 USD.

Analiza Algorand (ALGO)

Toate criptomonedele analizate sunt disponibile pentru tranzactionare in platforma Tradesilvania, iar pretul lor poate fi urmarit in pagina de pret Tradesilvania, accesibila aici:  https://tradesilvania.com/ro/prices

Cu ajutorul platformei vei putea incasa, plati, cumpara sau vinde oricare dintre aceste criptomonede utilizand portofelul digital gratuit. Descopera tranzactionarea directa cu RON si cele peste 100 de criptomonede disponibile in platforma.

Prezentul raport emis de Tradesilvania are un caracter pur informativ si nu este realizat in scopul utilizarii ca instrument in procesul de luare a deciziilor de investitii in crypto-active. Orice persoana care intelege sa foloseasca prezentul raport in procesul de luare a deciziilor de investitii,  isi asuma in mod expres toate riscurile aferente, Tradesilvania SRL neavand nicio obligatie legala sau de orice alta natura fata de persoana in discutie, ce ar deriva din publicarea acestui raport public.

Informatiile care stau la baza prezentului raport au fost obtinute din surse publice, considerate, in limita datelor disponibile publice, relevante si de incredere.

Valoarea activelor digitale la care se face referire in prezentul raport fluctueaza in timp, iar performanta trecuta nu constituie un indicator pentru performanta viitoare.

Reproducerea totala sau partiala a acestui raport este permisa doar prin mentionarea sursei.