Analiza Crypto BTC, ETH, EGLD, FIL si ADA - 22 aprilie 2024

Analiza Crypto Bitcoin, Ethereum, MultiversX, Filecoin si Cardano

Piata crypto in ultimele 24 de ore:

🌐 Capitalizarea globala: $2.43T (+ 1.46%)
💹 Volumul total 24 de ore: $65.3B (+5.42%)
🔗 Volum DeFi: $5.32B (8.14% din volumul total)
💵 Volum Stablecoins: $60.44B (92.56% din volumul total)
📈 Dominanta Bitcoin: 53.52% (+0.09%)

Analiza BTC (Bitcoin)

Pentru BTC observam formarea unui model de tip inverse head and shoulders, un semnal bullish. Acest model, impreuna cu un change of character (CHoCH) catre o structura de piata bullish, sugereaza posibilitatea unei miscari ascendente ulterioare.

Daca pretul trece de linia de rezistenta si zona de rezistenta la 67,488 USD, ar putea confirma miscarea bullish si ar putea deschide calea pentru tinte in jurul valorilor de 70,000 USD si 74,000 USD.

Analiza ETH (Ethereum)

ETH prezinta un change of character (CHoCH) catre o structura de piata bullish, sugerand o potentiala tendinta ascendenta. In plus, s-a format un model de tip W, impreuna cu o divergenta bullish, crescand astfel probabilitatea unei miscari bullish.

Totusi, pentru a confirma acest scenariu, avem nevoie de un breakout peste nivelul de 3,302 USD. Daca acest nivel este depasit, ar putea semnala o miscare bullish puternica, cu tinte potentiale in jurul valorilor de 3,500 USD si 3,800 USD.

Analiza MultiversX (EGLD)

EGLD arata formarea unui model de tip cup and handle, care sugereaza o posibila continuare a unei tendinte ascendente. Acest model este de obicei bullish si semnaleaza o posibila crestere a momentumului de cumparare.

Pentru confirmarea acestei miscari bullish, vom avea nevoie de un breakout peste nivelul de 45.35 USD. Daca acest lucru se intampla, pretul ar putea avansa catre tinte de 51 USD si 56 USD.

Analiza FIL (Filecoin)

Pentru FIL observam un model de tip inverse head and shoulders, care este adesea un potential semn bullish. Acest model sugereaza ca pretul ar putea schimba directia de la o tendinta descendenta la una ascendenta.

Pentru a confirma aceasta schimbare bullish, vom avea nevoie de un breakout peste nivelul de 6.856 USD. Daca pretul depaseste acest nivel, ar putea semnala o miscare ascendenta ulterioara, cu tinte potentiale in jurul valorilor de 7.500 USD si 9.000 USD.

Analiza ADA (Cardano)

La ADA a aparut un model de tip inverse head and shoulders, sugerand o potentiala inversare bullish. Acest model indica adesea o schimbare de la o tendinta descendenta la una ascendenta.

Pentru a confirma aceasta schimbare, pretul trebuie sa treaca de nivelul de 0.518 USD. Daca are loc acest breakout, ar putea duce la o miscare ascendenta, cu tinte potentiale in jurul valorilor de 0.564 USD si 0.615 USD.

Toate criptomonedele analizate sunt disponibile pentru tranzactionare in platforma Tradesilvania, iar pretul lor poate fi urmarit in pagina de pret Tradesilvania, accesibila aici:  https://tradesilvania.com/ro/prices

Cu ajutorul platformei vei putea incasa, plati, cumpara sau vinde oricare dintre aceste criptomonede utilizand portofelul digital gratuit. Descopera tranzactionarea directa cu RON si cele peste 100 de criptomonede disponibile in platforma.

Click pe imagine

Prezentul raport emis de Tradesilvania are un caracter pur informativ si nu este realizat in scopul utilizarii ca instrument in procesul de luare a deciziilor de investitii in crypto-active. Orice persoana care intelege sa foloseasca prezentul raport in procesul de luare a deciziilor de investitii,  isi asuma in mod expres toate riscurile aferente, Tradesilvania SRL neavand nicio obligatie legala sau de orice alta natura fata de persoana in discutie, ce ar deriva din publicarea acestui raport public.

Informatiile care stau la baza prezentului raport au fost obtinute din surse publice, considerate, in limita datelor disponibile publice, relevante si de incredere.

Valoarea activelor digitale la care se face referire in prezentul raport fluctueaza in timp, iar performanta trecuta nu constituie un indicator pentru performanta viitoare.

Reproducerea totala sau partiala a acestui raport este permisa doar prin mentionarea sursei.