Analiza crypto BTC, ETH, EGLD, FIL si AVAX - 13 iunie 2024

Analiza crypto BTC, ETH, EGLD, FIL si AVAX - Blogul Tradesilvania

Piata crypto in ultimele 24 de ore:

🌐 Capitalizare globala: $2.45T (-0,11%)
📈 Volumul total 24 ore: $92.31B (+16,88%)
💰 Volum DeFi: $7.1B (7,69% din volumul total)
💵 Volum Stablecoins: $86.07B (93,24% din volumul total)
🔸 Dominanta Bitcoin: 54,28% (+0,02%)

Analiza Bitcoin (BTC)

BTC a format un inverse cup and handle pattern, un model bearish care sugereaza o posibila miscare descendenta.

Pentru confirmarea acestei perspective bearish, avem nevoie de un breakout sub nivelul critic de 65.797 USD. Acest breakout ar putea duce la scaderi suplimentare catre tintele de 63.699 USD si 61.927 USD.

Analiza Bitcoin (BTC)

Analiza Ethereum (ETH)

ETH a aratat un Change of Character (CHoCH) catre o structura de piata bearish, formand lower lows si lower highs. Modelul M a facut deja un breakout, desi unele dintre tintele sale raman neindeplinite, crescand probabilitatea unei miscari bearish suplimentare.

Pentru confirmarea acestei perspective bearish, avem nevoie de un breakout sub nivelul critic de 3.434 USD. Acest breakout ar putea duce la scaderi suplimentare catre tintele de 3.344 USD si 3.248 USD.

Analiza Ethereum (ETH)

Analiza MultiversX (EGLD)

EGLD a format un head and shoulders pattern pe o zona de rezistenta pe un interval de timp mai mare, crescand probabilitatea unei miscari bearish.

Pentru confirmarea acestei perspective bearish, avem nevoie de un breakout sub nivelul critic de 33,64 USD. Acest breakout ar putea duce la scaderi suplimentare catre tintele de 33,30 USD si 32,97 USD.

Analiza MultiversX (EGLD)

Analiza Filecoin (FIL)

FIL se afla in prezent in consolidare dupa o scadere, formand un bear flag pattern. In plus, un M pattern se formeaza in interiorul bear flag-ului, ceea ce creste per ansamblu probabilitatea unei miscari bearish.

Pentru confirmarea acestei perspective bearish, avem nevoie de un breakout sub nivelul critic de 5,37 USD. Acest breakout ar putea duce la scaderi suplimentare catre tintele de 5,24 USD si 5,12 USD.

Analiza Filecoin (FIL)

Analiza Avalanche (AVAX)

AVAX arata potential bearish cu formarea unui M pattern dupa ce a atras cumparatori. Urmariti o miscare sub 32,46 USD pentru a confirma miscarea bearish, tintind 32,09 USD si 31,74 USD.

Analiza Avalanche (AVAX)

Toate criptomonedele analizate sunt disponibile pentru tranzactionare in platforma Tradesilvania, iar pretul lor poate fi urmarit in pagina de pret Tradesilvania, accesibila aici:  https://tradesilvania.com/ro/prices

Cu ajutorul platformei vei putea incasa, plati, cumpara sau vinde oricare dintre aceste criptomonede utilizand portofelul digital gratuit. Descopera tranzactionarea directa cu RON si cele peste 100 de criptomonede disponibile in platforma.

Click pe imagine

Prezentul raport emis de Tradesilvania are un caracter pur informativ si nu este realizat in scopul utilizarii ca instrument in procesul de luare a deciziilor de investitii in crypto-active. Orice persoana care intelege sa foloseasca prezentul raport in procesul de luare a deciziilor de investitii,  isi asuma in mod expres toate riscurile aferente, Tradesilvania SRL neavand nicio obligatie legala sau de orice alta natura fata de persoana in discutie, ce ar deriva din publicarea acestui raport public.

Informatiile care stau la baza prezentului raport au fost obtinute din surse publice, considerate, in limita datelor disponibile publice, relevante si de incredere.

Valoarea activelor digitale la care se face referire in prezentul raport fluctueaza in timp, iar performanta trecuta nu constituie un indicator pentru performanta viitoare.

Reproducerea totala sau partiala a acestui raport este permisa doar prin mentionarea sursei.