Analiza crypto BTC, ETH, EGLD, FLOKI si LINK - 5 iunie 2024

Analiza crypto BTC, ETH, EGLD, FLOKI si LINK - 5 iunie 2024

Piata crypto in ultimele 24 de ore:

🌐 Capitalizare globala: $1.99T (-8.22%)
📊 Volumul total 24 ore: $119.43B (+40.87%)
💰 Volum DeFi: $7.69B (6.44% din volumul total)
🔒 Volum Stablecoins: $111.89B (93.69% din volumul total)
💵 Dominanta Bitcoin: 54.03% (+0.61%)

Analiza Bitcoin (BTC)

BTC are o tendinta bearish din cauza formarii unui model M combinat cu divergenta bearish. Acesti indicatori sugereaza o posibila miscare descendenta.

Pentru confirmarea miscarii bearish, pretul trebuie sa coboare sub nivelul de 56,442 USD. Acest breakdown poate duce la tinte de 51,775 USD si 48,591 USD.

Analiza Bitcoin (BTC)

Analiza Ethereum (ETH)

ETH se afla in prezent intr-o zona de suport cruciala si pe linia de tendinta suport a unui canal descendent. Pretul a spart, de asemenea, minimul anterior, ceea ce ar putea indica o capcana pentru vanzatori daca pretul se intoarce peste acest nivel, putand duce la o reversare bullish.

Pentru confirmarea acestei miscari bullish, pretul trebuie sa depaseasca nivelul de 3,266 USD. Acest breakout poate duce la tinte de 3,357 USD si 3,434 USD.

Analiza Ethereum (ETH)

Analiza MultiversX (EGLD)

Modelul flag and pole al EGLD indica o posibila continuare a tendintei bearish. Un breakdown sub 28,92 USD ar confirma aceasta perspectiva, vizand tinte de 28,30 USD si 27,50 USD. Urmarim cu atentie actiunea pretului in jurul acestui nivel pentru confirmare.

Analiza MultiversX (EGLD)

Analiza Floki Inu (FLOKI)

FLOKI a format un model head and shoulders, un semnal de reversare bearish care creste probabilitatea unei miscari descendente.

Pentru confirmarea acestei perspective bearish, avem nevoie de un breakdown sub nivelul de 0,00014711 USD. Acest breakdown poate duce la tinte de 0,00012933 USD si 0,00011415 USD.

Analiza Floki Inu (FLOKI)

LINK a format un model M, un semnal de reversare bearish care creste probabilitatea unei miscari descendente.

Pentru confirmarea acestui model bearish, avem nevoie de un breakdown sub nivelul de 12,26 USD. Acest breakdown poate duce la tinte de 10,62 USD si 9,21 USD.

Analiza Chainlink (LINK)

Toate criptomonedele analizate sunt disponibile pentru tranzactionare in platforma Tradesilvania, iar pretul lor poate fi urmarit in pagina de pret Tradesilvania, accesibila aici:  https://tradesilvania.com/ro/prices

Cu ajutorul platformei vei putea incasa, plati, cumpara sau vinde oricare dintre aceste criptomonede utilizand portofelul digital gratuit. Descopera tranzactionarea directa cu RON si cele peste 100 de criptomonede disponibile in platforma.

Prezentul raport emis de Tradesilvania are un caracter pur informativ si nu este realizat in scopul utilizarii ca instrument in procesul de luare a deciziilor de investitii in crypto-active. Orice persoana care intelege sa foloseasca prezentul raport in procesul de luare a deciziilor de investitii,  isi asuma in mod expres toate riscurile aferente, Tradesilvania SRL neavand nicio obligatie legala sau de orice alta natura fata de persoana in discutie, ce ar deriva din publicarea acestui raport public.

Informatiile care stau la baza prezentului raport au fost obtinute din surse publice, considerate, in limita datelor disponibile publice, relevante si de incredere.

Valoarea activelor digitale la care se face referire in prezentul raport fluctueaza in timp, iar performanta trecuta nu constituie un indicator pentru performanta viitoare.

Reproducerea totala sau partiala a acestui raport este permisa doar prin mentionarea sursei.