Analiză Crypto BTC, ETH, EGLD, GALA și SUI - 20 februarie 2024

Analiză Crypto BTC, ETH, EGLD, GALA și SUI - 20 februarie 2024

Piața crypto în ultimele 24 de ore


📊 Capitalizarea globală crypto: 1.97T $ (↓0.14%)
📈 Volum 24h: 80.38B $ (↑30.32%)
💸 Volum DeFi: 6.67B $ (8.30%)
💰 Volum stablecoins: 72.36B $ (90.02%)
🔗 Dominanța Bitcoin: 51.67% (↓0.10%)

Analiza Bitcoin (BTC)

BTC/USD prezintă oportunități atât pentru tauri cât și pentru ursi. Pe frontul taurilor, Bitcoin arată o structură de piață bullish, cu potențial pentru o mișcare ascendentă dacă iese deasupra nivelului de 52769 USD, semnalând o formațiune de flag and pole. Într-un astfel de scenariu, ne-am putea aștepta la ținte în jurul valorilor de 55362 USD și 58000 USD. Cu toate acestea, există semne de precauție pe partea ursilor, cu Bitcoin formând un model M cu o divergență bearish în indicatorul MACD. Vom monitoriza îndeaproape pentru o descompunere sub nivelul de 50010 USD pentru a confirma acest sentiment bearish. Dacă acest lucru se întâmplă, am putea vedea ținte la 48363 USD și 46705 USD.

Analiza Ethereum (ETH)

ETH/USD este pe trendul bullish, momentumul ascendent al Ethereum rămâne intact, cu potențial pentru câștiguri suplimentare la o ieșire deasupra nivelului de 2986 USD. Într-un astfel de scenariu, ne-am putea seta vederile pe ținte în jurul valorilor de 3060 USD și 3114 USD din cauza modelului flag & pole. Cu toate acestea, este necesară precauție deoarece apar semne de inversare bearish, caracterizate printr-un model head and shoulders cu divergență bearish. Vom monitoriza îndeaproape pentru o descompunere sub nivelul de 2884 USD pentru a confirma acest sentiment bearish. Dacă acest lucru se întâmplă, am putea vedea ținte la 2820 USD și 2775 USD.

Analiza MultiversX (EGLD)

Structura bullish a pieței EGLD este evidentă prin Schimbarea de Caracter (CHoCH) și Ruperea Structurii (BOS) în preț care indică un trend bullish, crescând probabilitatea unei mișcări bullish. Cu toate acestea, pentru a consolida această perspectivă, este necesară o ieșire deasupra nivelului de 61.69 USD, care este considerată ca fiind ieșirea din modelul flag and pole. O astfel de ieșire ar putea deschide calea pentru ținte la 65.30 USD și 68.25 USD. Invers, o schimbare a momentumului ar putea avea loc dacă prețurile scad și se rup sub nivelul de 54.99 USD, marcând descompunerea modelului M. În acest scenariu, țintele la 52.32 USD și 50.61 USD intră în joc, oferind oportunități potențiale pentru mișcări bearish.

Analiza Gala Games (GALA)

O oportunitate bullish potențială este la orizont deoarece prețul formează un model inverse head and shoulders. Acest model, cunoscut pentru inversările sale bullish, se aliniază cu trendul bullish existent în GALA, sporind astfel probabilitatea unei mișcări bullish. Cu toate acestea, pentru confirmarea acestei perspective, așteptăm o ieșire deasupra nivelului critic de 0.0290 USD. O astfel de ieșire ar putea declanșa o avalanșă de activitate de cumpărare, propulsând GALA către ținte la 0.0325 USD și 0.0360 USD.

Analiza SUI (SUI)

SUI/USD arată o structură bearish deoarece prețul său se descompune din canalul ascendent și formează un model inverse head and shoulders. Acest model, cunoscut pentru implicațiile sale bearish, este consolidat de dovezi istorice ale mișcărilor bearish anterioare urmând modele similare. Pentru a confirma această perspectivă actuală, avem nevoie de o descompunere sub nivelul crucial de 1.665 USD. O astfel de descompunere ar putea declanșa o presiune suplimentară de vânzare, ducând SUI/USD către ținte la 1.513 USD și 1.413 USD.

Vrei să afli mai multe sau poate ai un alt punct de vedere?
Hai sa discutam in comunitatea Tradesilvania 👉  Link Telegram.

Toate criptomonedele analizate sunt disponibile pentru tranzactionare in platforma Tradesilvania iar pretul lor poate fi urmarit in pagina de pret Tradesilvania, accesibila prin urmatorul link: https://tradesilvania.com/ro/prices

Cu ajutorul platformei vei putea incasa, plati si cumpara sau vinde oricare dintre aceste criptomonede utilizand portofelul digital gratuit.

Descopera  tranzactionarea directa cu RON si cele peste 100 de criptomonede disponibile in platforma.


Prezentul raport emis de Tradesilvania are un caracter pur informativ si nu este realizat in scopul utilizarii ca instrument in procesul de luare a deciziilor de investitii in crypto-active. Orice persoana care intelege sa foloseasca prezentul raport in procesul de luare a deciziilor de investitii,  isi asuma in mod expres toate riscurile aferente, Tradesilvania SRL neavand nicio obligatie legala sau de orice alta natura fata de persoana in discutie, ce ar deriva din publicarea acestui raport public.

Informatiile care stau la baza prezentului raport au fost obtinute din surse publice, considerate, in limita datelor disponibile publice, relevante si de incredere.

Valoarea activelor digitale la care se face referire in prezentul raport fluctueaza in timp, iar performanta trecuta nu constituie un indicator pentru performanta viitoare.

Reproducerea totala sau partiala a acestui raport este permisa doar prin mentionarea sursei