Analiza Crypto BTC, ETH, EGLD, LINK si ALGO- 11 martie 2024

Analiza Crypto BTC, ETH, EGLD,  LINK si ALGO- 11 martie 2024

Piata crypto in ultimele 24 de ore:

🌐 Capitalizarea globala: 2.7 trilioane USD (↑2.21%)
📈 Volumul total: 139.01 mld USD (↑43.98%)
💼 Volumul DeFi: 12.75 mld USD (↑9.17%)
💱 Volumul Stablecoins: 125.21 mld USD (↑90.07%)
₿ Dominanta Bitcoin: 52.16% (↑0.18%)

Analiza Bitcoin (BTC)

Avand in vedere evenimentele recente in care piata overnight a lichidat in jur de 2 miliarde, este intelept sa tranzactionam cu cantitati mai mici si sa fim vigilenti.

Daca pretul se retrage, am putea vedea un bounce de la nivelul nostru de comanda bullish. Totusi, este esential sa asteptam confirmarea.

Daca pretul depaseste 65,517 USD dupa bounce, am putea anticipa tinte in jurul valorilor de 68,472 USD si 72,000 USD. Dar de aici, daca depaseste maximul istoric, ar putea fi o capcana, asa ca este mai bine sa procedam cu precautie si sa asteptam semnale mai clare inainte de a face miscari semnificative.

Analiza Ethereum (ETH)

La ETH/USD vedem formarea unui model de steag si bat bullish. Acest model sugereaza de obicei o continuare a tendintei bullish. Pentru confirmare, trebuie sa vedem pretul depasind nivelul de 3,904 USD. Daca are loc aceasta spargere, am putea anticipa tinte in jurul valorilor de 3,997 USD si 4,098 USD.

Analiza MultiversX (EGLD)

EGLD/USD formeaza un model head and shoulders, totusi, este esential de mentionat ca pe un interval de timp mai mare, exista si dezvoltarea unui model M, semnalizand o tendinta bearish. Pentru a confirma scenariul bearish, am avea nevoie sa vedem pretul sub nivelul liniei gatului, in jur de 63.67 USD. Daca are loc aceasta descompunere, am putea anticipa tinte in jurul valorilor de 60.94 USD si 57.95 USD.

Analiza Algorand (ALGO)

ALGO/USD a format un model de cap si umeri inversat. Acest model sugereaza adesea o posibila schimbare catre o tendinta bullish. Acum, asteptam confirmarea, care ar veni cu o spargere deasupra nivelului de 0.298 USD. Daca vedem aceasta spargere, ar putea deschide usa catre tinte in jurul valorilor de 0.381 USD si 0.449 USD.

La LINK/USD observam o tendinta bullish si un model de cap si umeri inversat. Acest model semnaleaza adesea o posibila schimbare catre o directie bullish. Desi pretul a iesit initial din zona, s-a retras ulterior, indicand ca unii traderi au fost prinsi in capcana, iar vanzatorii au profitat de aceasta retragere minora, anticipand o scadere ulterioara a pretului LINK. Totusi, daca pretul depaseste nivelul de 21.706 USD, ar putea duce la o situatie in care multi dintre acesti vanzatori se gasesc prinsi in capcana, declansand posibil stoploss-ul lor si o crestere a pretului catre tinte in jurul valorilor de 22.743 USD si 24.014 USD.

Vrei sa afli mai multe sau poate ai un alt punct de vedere?
Hai sa discutam in comunitatea Tradesilvania 👉  Link Telegram.

Toate criptomonedele analizate sunt disponibile pentru tranzactionare in platforma Tradesilvania iar pretul lor poate fi urmarit in pagina de pret Tradesilvania, accesibila prin urmatorul link: https://tradesilvania.com/ro/prices

Cu ajutorul platformei vei putea incasa, plati si cumpara sau vinde oricare dintre aceste criptomonede utilizand portofelul digital gratuit.

Descopera  tranzactionarea directa cu RON si cele peste 100 de criptomonede disponibile in platforma.


Prezentul raport emis de Tradesilvania are un caracter pur informativ si nu este realizat in scopul utilizarii ca instrument in procesul de luare a deciziilor de investitii in crypto-active. Orice persoana care intelege sa foloseasca prezentul raport in procesul de luare a deciziilor de investitii,  isi asuma in mod expres toate riscurile aferente, Tradesilvania SRL neavand nicio obligatie legala sau de orice alta natura fata de persoana in discutie, ce ar deriva din publicarea acestui raport public.

Informatiile care stau la baza prezentului raport au fost obtinute din surse publice, considerate, in limita datelor disponibile publice, relevante si de incredere.

Valoarea activelor digitale la care se face referire in prezentul raport fluctueaza in timp, iar performanta trecuta nu constituie un indicator pentru performanta viitoare.

Reproducerea totala sau partiala a acestui raport este permisa doar prin mentionarea sursei