Analiza crypto BTC, ETH, EGLD, LINK si FIL - 8 iulie 2024

Analiza crypto BTC, ETH, EGLD, LINK si FIL - 8 iulie 2024

Piata crypto in ultimele 24 de ore:

šŸŒ Capitalizare globala: $2.08T (-0.95%)
šŸ“Š Volumul total 24 ore: $69.75B (+26.86%)
šŸ’° Volum DeFi: $4.93B (7.06% din volumul total)
šŸ”’ Volum Stablecoins: $64.68B (92.72% din volumul total)
šŸ’µ Dominanta Bitcoin: 53.63% (-0.24%)

Analiza Bitcoin (BTC)

BTC a format un model bear flag, un semnal de continuare a tendintei care sugereaza ca tendinta descendenta anterioara poate continua. Pentru confirmare, avem nevoie de un breakout sub nivelul de 53,611 USD, care ar putea duce la tinte de 51,465 USD si 49,802 USD.

Analiza Bitcoin (BTC)

Analiza Ethereum (ETH)

ETH prezinta oportunitati atat pentru miscari bullish, cat si bearish. Pe partea bullish, avem nevoie de un breakout peste nivelul de 3,102 USD, ceea ce ar confirma breakout-ul unui model W si ar putea tinti 3,209 USD si 3,308 USD. Pe partea bearish, un breakout sub nivelul de 2,824 USD ar confirma breakout-ul unui bear flag si ar putea duce la tinte de 2,734 USD si 2,666 USD.

Analiza Ethereum (ETH)

Analiza MultiversX (EGLD)

EGLD a format un model inverse head and shoulders, indicand o potentiala inversare bullish. In plus, o linie de trend rezistiva se aliniaza cu aceasta configuratie, crescand probabilitatea unei miscari bullish la breakout. Cautam un breakout peste 36,04 USD, care ar putea deschide tintele de 40,30 USD si 44,74 USD.

Analiza MultiversX (EGLD)

LINK poate arata o miscare bullish daca formeaza un model W si realizeaza un breakout peste nivelul de 13,35 USD. Acest breakout ar putea tinti 14,17 USD si 14,98 USD, indicand un potential puternic de crestere.

Analiza Chainlink (LINK)

Analiza Filecoin (FIL)

FIL arata o actiune de pret similara, fiind in proces de formare a unui model W. Pentru confirmarea acestei miscari bullish, avem nevoie de un breakout peste nivelul de 4,009 USD, care poate deschide tintele de 4,344 USD si 4,648 USD.

Analiza Filecoin (FIL)

Toate criptomonedele analizate sunt disponibile pentru tranzactionare in platforma Tradesilvania, iar pretul lor poate fi urmarit in pagina de pret Tradesilvania, accesibila aici:  https://tradesilvania.com/ro/prices

Cu ajutorul platformei vei putea incasa, plati, cumpara sau vinde oricare dintre aceste criptomonede utilizand portofelul digital gratuit. Descopera tranzactionarea directa cu RON si cele peste 100 de criptomonede disponibile in platforma.

Prezentul raport emis de Tradesilvania are un caracter pur informativ si nu este realizat in scopul utilizarii ca instrument in procesul de luare a deciziilor de investitii in crypto-active. Orice persoana care intelege sa foloseasca prezentul raport in procesul de luare a deciziilor de investitii,  isi asuma in mod expres toate riscurile aferente, Tradesilvania SRL neavand nicio obligatie legala sau de orice alta natura fata de persoana in discutie, ce ar deriva din publicarea acestui raport public.

Informatiile care stau la baza prezentului raport au fost obtinute din surse publice, considerate, in limita datelor disponibile publice, relevante si de incredere.

Valoarea activelor digitale la care se face referire in prezentul raport fluctueaza in timp, iar performanta trecuta nu constituie un indicator pentru performanta viitoare.

Reproducerea totala sau partiala a acestui raport este permisa doar prin mentionarea sursei.