Analiza Crypto BTC, ETH, EGLD, MATIC si AAVE - 26 martie 2024

Analiza Crypto BTC, ETH, EGLD, MATIC si AAVE si noutati din piata

Piata crypto in ultimele 24 de ore:

📊 Capitalizarea globală: 2.67T $ (+4.49% ⬆)
📈 Volumul total 24h: 112.01B $ (+40.27% ⬆)
💹 Volumul DeFi: 11B $ (9.82% din volumul total)
💰 Volum Stablecoins: 99.18B $ (88.54% din volumul total)
🔝 Dominanța Bitcoin: 51.86% (+0.19% ⬆)

Analiza BTC (Bitcoin)

BTC nu am a reusit sa treaca deasupra nivelului de rezistenta asa cum ne asteptam in analiza noastra anterioara. Cu toate acestea, dupa o perioada de consolidare, pretul a format un model W, indicand o posibila inversare bullish. Observam un Change of Character (CHoCH) in actiunea pretului, sugerand o schimbare catre sentimentul bullish. In plus, minimul recent nu a fost incalcat, adaugand la perspectiva bullish. Daca pretul reuseste sa sparga nivelul de 69,106 USD, ar putea confirma momentumul bullish, avand ca tinte potentiale in jurul valorilor de 71,170 USD si 73,074 USD.

Analiza ETH (Ethereum)

ETH a spart o linie de trend rezistenta, indicand o posibila schimbare a momentumului. In plus, s-a format un model cup and handle, care este de obicei vazut ca un semnal bullish. Pentru a confirma acest model, vom cauta o spargere deasupra nivelului de 3,602 USD. Daca acest lucru se intampla, ar putea semnala o miscare ascendenta ulterioara, cu tinte potentiale in jurul valorilor de 3,741 USD si 3,960 USD.

Analiza EGLD (MultiversX)

EGLD a iesit dintr-o linie de trend si a format un model inverse head and shoulders. Acest model sugereaza adesea o posibila inversare de la un trend bearish la unul bullish. Cu toate acestea, pentru a fi mai siguri de aceasta inversare, ne-ar placea sa vedem pretul iesind deasupra nivelului de 63.18 USD. Daca aceasta spargere are loc, ar putea semnala o miscare ascendenta ulterioara, cu tinte potentiale in jurul valorilor de 66.41 USD si 68.49 USD.

Analiza MATIC (Polygon)

MATIC a iesit dintr-o linie de trend si a format un model W. Acest model, impreuna cu semnele unui Change of Character (CHoCH) in pret, indica o posibila schimbare catre o structura de piata bullish. Cu toate acestea, pentru a confirma acest model si sentimentul bullish, va trebui sa vedem pretul crescand deasupra nivelului de 1.037 USD. Daca aceasta spargere are loc, ar putea semnala o miscare ascendenta ulterioara, cu tinte potentiale in jurul valorilor de 1.095 USD si 1.142 USD.

Analiza AAVE (Aave)

AAVE a format un inverse head and shoulders, dar in prezent asteptam confirmarea. Pentru ca aceasta confirmare sa aiba loc, trebuie sa vedem pretul iesind deasupra nivelului de 129.47 USD. Daca aceasta spargere se intampla, ar putea semnala o miscare ascendenta ulterioara, cu tinte potentiale in jurul valorilor de 140.10 USD si 147.88 USD.

Vrei sa afli mai multe sau poate ai un alt punct de vedere?
Hai sa discutam in comunitatea Tradesilvania 👉  Link Telegram.

Toate criptomonedele analizate sunt disponibile pentru tranzactionare in platforma Tradesilvania iar pretul lor poate fi urmarit in pagina de pret Tradesilvania, accesibila prin urmatorul link: https://tradesilvania.com/ro/prices

Cu ajutorul platformei vei putea incasa, plati si cumpara sau vinde oricare dintre aceste criptomonede utilizand portofelul digital gratuit.

Descopera  tranzactionarea directa cu RON si cele peste 100 de criptomonede disponibile in platforma.


Prezentul raport emis de Tradesilvania are un caracter pur informativ si nu este realizat in scopul utilizarii ca instrument in procesul de luare a deciziilor de investitii in crypto-active. Orice persoana care intelege sa foloseasca prezentul raport in procesul de luare a deciziilor de investitii,  isi asuma in mod expres toate riscurile aferente, Tradesilvania SRL neavand nicio obligatie legala sau de orice alta natura fata de persoana in discutie, ce ar deriva din publicarea acestui raport public.

Informatiile care stau la baza prezentului raport au fost obtinute din surse publice, considerate, in limita datelor disponibile publice, relevante si de incredere.

Valoarea activelor digitale la care se face referire in prezentul raport fluctueaza in timp, iar performanta trecuta nu constituie un indicator pentru performanta viitoare.

Reproducerea totala sau partiala a acestui raport este permisa doar prin mentionarea sursei.