Analiza Crypto BTC, ETH, EGLD, NEAR si ATOM - 27 noiembrie 2023

Analiza Crypto BTC, ETH, EGLD, NEAR si ATOM - 27 noiembrie 2023

Piata crypto in ultimele 24 de ore:

📉 Capitalizarea globală a pieței de criptomonede: 1.28T Euro (⬇️2.16%),
📈 Volumul total al pieței crypto: 45.78B Euro (⬆️73.31%),
💱 Volum DeFi: 4.79B Euro (10.45% din volumul total),
💰 Volum Stablecoins: 42.33B Euro (92.46% din volumul total),
👑 Dominanța Bitcoin:51.55% (⬆️0.23%)

Analiza Bitcoin (BTC)

Cu halving-ul iminent pentru BTC/EUR, datele istorice indica o corectie minora a pretului inainte de halving. Exista o linie de trend (suport) in actiunea pretului care actioneaza ca un magnet, care poate ajuta pretul sa scada.

Initierea Dollar-Cost Averaging (DCA) cu un procent mic si scalarea treptata pe masura ce se apropie de linia de trend si suport ar putea fi o strategie potrivita acum. Ne asteptam la tinte substantiale in faza bullish viitoare, cu obiectivul minim stabilit la maximul istoric anterior. Exista sentimentul (in piata) ca de data aceasta, am putea chiar sa-l depasim.

Analiza Ethereum (ETH)

ETH/EUR, prezinta un model head and shoulders vizibil care se desfasoara in intervalul de timp de 4 ore. Pentru confirmarea acestui model, cautam o descompunere si o lumanare care se inchide sub nivelul critic de 1,866.85 Euro. Daca se realizeaza, acest lucru ar putea trimite pretul catre nivelurile de 1,833.74 Euro si 1,795.54 Euro.

Analiza MultiversX (EGLD)

EGLD/EUR a avut recent o intalnire cu un model head and shoulders aproape de linia de trend rezistenta, ghidand pretul in jos. In prezent, pretul formeaza minime mai mici. Pentru confirmarea acestei continuari bearish, urmarim indeaproape ca pretul sa scada sub nivelul de 39.63 Euro si sa inchida o lumanare sub acesta. Daca se intampla acest lucru, tintele noastre asteptate sunt stabilite la nivelurile de 38.05 Euro si 37.05 Euro.

Analiza Cosmos (ATOM)

ATOM/EUR formeaza in prezent un model M cu o divergenta bearish in intervalul de timp de 1 ora, in special intr-o zona rezistenta, semnalizand un sentiment bearish. Pentru a confirma aceasta perspectiva bearish, vom monitoriza indeaproape o descompunere sub nivelul de 8.53 Euro. Daca se intampla acest lucru, tintele noastre vor fi in jurul valorilor de 8.27 Euro si 7.95 Euro.

Analiza Near Protocol (NEAR)

NEAR/EUR formeaza in prezent un model head and shoulders in intervalul de timp de 4 ore si de asemenea descompune 50 EMA, care a actionat ca suport in trecut. Pentru confirmarea modelului head and shoulders, vom urmari indeaproape o descompunere sub nivelul de 1.561 Euro. Daca se intampla acest lucru, tintele noastre proiectate sunt 1.433 Euro si 1.322 Euro conform acestui model.


Vrei să afli mai multe sau poate ai un alt punct de vedere?
Hai sa discutam in comunitatea Tradesilvania 👉  Link Telegram.

Toate criptomonedele analizate sunt disponibile pentru tranzactionare in platforma Tradesilvania iar pretul lor poate fi urmarit in pagina de pret Tradesilvania, accesibila prin urmatorul link: https://tradesilvania.com/ro/prices

Cu ajutorul platformei vei putea incasa, plati si cumpara sau vinde oricare dintre aceste criptomonede utilizand portofelul digital gratuit.

Descopera  tranzactionarea directa cu RON si cele peste 100 de criptomonede disponibile in platforma.


Prezentul raport emis de Tradesilvania are un caracter pur informativ si nu este realizat in scopul utilizarii ca instrument in procesul de luare a deciziilor de investitii in crypto-active. Orice persoana care intelege sa foloseasca prezentul raport in procesul de luare a deciziilor de investitii,  isi asuma in mod expres toate riscurile aferente, Tradesilvania SRL neavand nicio obligatie legala sau de orice alta natura fata de persoana in discutie, ce ar deriva din publicarea acestui raport public.

Informatiile care stau la baza prezentului raport au fost obtinute din surse publice, considerate, in limita datelor disponibile publice, relevante si de incredere.

Valoarea activelor digitale la care se face referire in prezentul raport fluctueaza in timp, iar performanta trecuta nu constituie un indicator pentru performanta viitoare.

Reproducerea totala sau partiala a acestui raport este permisa doar prin mentionarea sursei.