Analiza crypto BTC, ETH, EGLD, PEPE si BNB - 20 iunie 2024

Analiza crypto BTC, ETH, EGLD, PEPE si BNB - 20 iunie 2024

Piata crypto in ultimele 24 de ore:

šŸŒ Capitalizare globala: $2.4T (+1.19%)
šŸ“Š Volumul total 24 ore: $58.43B (-33.44%)
šŸ’° Volum DeFi: $4.87B (8.33% din volumul total)
šŸ”’ Volum Stablecoins: $53.58B (91.71% din volumul total)
šŸ’µ Dominanta Bitcoin: 54.03% (-0.16%)

Analiza Bitcoin (BTC)

BTC a format un model W, cunoscut si ca double bottom, care este un model de reversal bullish. Acest model sugereaza ca pretul a gasit un nivel puternic de suport si este probabil sa urce. Divergenta bullish pe MACD intareste aceasta perspectiva, indicand ca momentum-ul se schimba in favoarea bull-ilor.

Pentru confirmarea acestui move bullish, avem nevoie de un breakout peste nivelul critic de 65710 USD. Acest breakout ar duce probabil la castiguri suplimentare catre tintele de 66505 USD si 67331 USD.

Analiza Bitcoin (BTC)

Analiza Ethereum (ETH)

ETH arata potential bullish cu formarea unui model inverse head and shoulders si divergenta bullish. Modelul inverse head and shoulders, un indicator bine cunoscut de reversal bullish, combinat cu divergenta bullish, creste probabilitatea unei miscari ascendenta. Urmarim un breakout peste 3655 USD pentru a confirma miscarea bullish, tintind 3747 USD si 3846 USD.

Analiza Ethereum (ETH)

Analiza MultiversX (EGLD)

EGLD a format un model cup and handle, un model bullish care adesea semnaleaza potentialul pentru miscari ascendente suplimentare. Acest model sugereaza ca pretul a facut o pauza inainte de a continua trendul ascendent anterior.

Pentru confirmarea acestui move bullish, avem nevoie de un breakout peste nivelul de rezistenta de 30.70 USD. Acest breakout ar duce probabil la castiguri suplimentare catre tintele de 31.73 USD si 32.78 USD.

Analiza MultiversX (EGLD)

Analiza Pepe (PEPE)

PEPE a aratat un trap si a format un descending channel, care este de obicei un model de reversal bullish. Divergenta bullish pe MACD sustine in continuare probabilitatea unei miscari ascendenta. Impreuna, acesti factori cresc probabilitatea unei miscari bullish.

Pentru confirmarea acestui move bullish, avem nevoie de un breakout peste nivelul de rezistenta de 1183 USD. Acest breakout ar duce probabil la castiguri suplimentare catre tintele de 1244 USD si 1312 USD.

Analiza Pepe (PEPE)

Analiza Binance Coin (BNB)

BNB arata potential bullish cu formarea unui model inverse head and shoulders si divergenta bullish. Modelul, combinat cu divergenta bullish, indica o posibila miscare ascendenta. Urmarim un breakout peste trendline-ul de rezistenta si zona de rezistenta de 611 USD pentru a confirma miscarea bullish, tintind 623 USD si 634 USD.

Analiza Binance Coin (BNB)

Toate criptomonedele analizate sunt disponibile pentru tranzactionare in platforma Tradesilvania, iar pretul lor poate fi urmarit in pagina de pret Tradesilvania, accesibila aici:  https://tradesilvania.com/ro/prices

Cu ajutorul platformei vei putea incasa, plati, cumpara sau vinde oricare dintre aceste criptomonede utilizand portofelul digital gratuit. Descopera tranzactionarea directa cu RON si cele peste 100 de criptomonede disponibile in platforma.

Click pe imagine

Prezentul raport emis de Tradesilvania are un caracter pur informativ si nu este realizat in scopul utilizarii ca instrument in procesul de luare a deciziilor de investitii in crypto-active. Orice persoana care intelege sa foloseasca prezentul raport in procesul de luare a deciziilor de investitii,  isi asuma in mod expres toate riscurile aferente, Tradesilvania SRL neavand nicio obligatie legala sau de orice alta natura fata de persoana in discutie, ce ar deriva din publicarea acestui raport public.

Informatiile care stau la baza prezentului raport au fost obtinute din surse publice, considerate, in limita datelor disponibile publice, relevante si de incredere.

Valoarea activelor digitale la care se face referire in prezentul raport fluctueaza in timp, iar performanta trecuta nu constituie un indicator pentru performanta viitoare.

Reproducerea totala sau partiala a acestui raport este permisa doar prin mentionarea sursei.