Analiza crypto BTC, ETH, EGLD, SOL si FIL - 10 iunie 2024

Analiza crypto BTC, ETH, EGLD, SOL si FIL - 10 iunie 2024

Piata crypto in ultimele 24 de ore:

🌐 Capitalizare globala: $2.52T (-0.57%)
📊 Volum total 24h: $51.2B (-2.42%)
💵 Volum DeFi: $4.62B (9.02% din volumul total)
🔒 Volum Stablecoins: $47.5B (92.77% din volumul total)
₿ Dominanta Bitcoin: 54.16% (+0.28%)

Analiza Bitcoin (BTC)

BTC prezinta oportunitati potentiale pentru scenarii bullish si bearish, in functie de directia breakout-ului.

Scenariul Bullish: Model W

Pentru o miscare bullish, avem nevoie de un breakout deasupra nivelului critic de 69,916 USD, care va confirma modelul W. Acest breakout ar duce probabil la castiguri suplimentare catre tintele de 70,524 USD si 70,887 USD.

Scenariul Bearish: Model Bear Flag

Pentru o miscare bearish, avem nevoie de un breakdown sub nivelul critic de 69,170 USD, care va confirma modelul bear flag. Acest breakdown ar duce probabil la scaderi suplimentare catre tintele de 68,725 USD si 68,393 USD.

Analiza Ethereum (ETH)

ETH a aratat semne de liquidity trap, sugerand o potentiala miscare bearish. Pentru confirmare, urmareste un breakdown si inchiderea unei lumanari sub 3,667 USD pentru a confirma miscarea bearish, tintind 3,646 USD si 3,629 USD. Acest breakdown ar declansa probabil stop-loss-uri (SL) ale cumparatorilor si ar confirma modelul M.

Analiza MultiversX (EGLD)

EGLD a luat liquidity sell-side, potential capturand vanzatorii care au intrat dupa miscarea bearish. Daca pretul sparge si inchide deasupra nivelului de 36.12 USD, ne putem astepta la o miscare bullish.

Pentru o miscare bullish, urmarim un breakout si inchiderea unei lumanari deasupra 36.12 USD. Acest breakout ar putea duce la castiguri suplimentare catre tintele de 37.08 USD si 38.13 USD. Daca acest breakout are loc dupa formarea unui model W sau inverse head and shoulders, ar intari si mai mult scenariul bullish.

Analiza Solana (SOL)

SOL a format un model head and shoulders pe un nivel de rezistenta de higher time frame (HTF), crescand probabilitatea unei miscari bearish.

Pentru confirmarea acestei perspective bearish, avem nevoie de un breakdown sub nivelul critic de 159.84 USD. Acest breakdown ar duce probabil la scaderi suplimentare catre tintele de 158.71 USD si 157.74 USD.

Analiza Filecoin (FIL)

FIL a luat liquidity buy-side, potential capturand cumparatorii care au intrat la maxime. Ulterior, a format un model inverse cup and handle, crescand probabilitatea unei miscari bearish.

Pentru confirmarea acestei perspective bearish, avem nevoie de un breakdown sub nivelul critic de 6.033 USD. Acest breakdown ar duce probabil la scaderi suplimentare catre tintele de 5.928 USD si 5.840 USD.

Toate criptomonedele analizate sunt disponibile pentru tranzactionare in platforma Tradesilvania, iar pretul lor poate fi urmarit in pagina de pret Tradesilvania, accesibila aici:  https://tradesilvania.com/ro/prices

Cu ajutorul platformei vei putea incasa, plati, cumpara sau vinde oricare dintre aceste criptomonede utilizand portofelul digital gratuit. Descopera tranzactionarea directa cu RON si cele peste 100 de criptomonede disponibile in platforma.

Click imagine

Prezentul raport emis de Tradesilvania are un caracter pur informativ si nu este realizat in scopul utilizarii ca instrument in procesul de luare a deciziilor de investitii in crypto-active. Orice persoana care intelege sa foloseasca prezentul raport in procesul de luare a deciziilor de investitii,  isi asuma in mod expres toate riscurile aferente, Tradesilvania SRL neavand nicio obligatie legala sau de orice alta natura fata de persoana in discutie, ce ar deriva din publicarea acestui raport public.

Informatiile care stau la baza prezentului raport au fost obtinute din surse publice, considerate, in limita datelor disponibile publice, relevante si de incredere.

Valoarea activelor digitale la care se face referire in prezentul raport fluctueaza in timp, iar performanta trecuta nu constituie un indicator pentru performanta viitoare.

Reproducerea totala sau partiala a acestui raport este permisa doar prin mentionarea sursei.