Analiza Crypto BTC, ETH, EGLD, SOL si FIL - 29 martie 2024

Analiza Crypto BTC, ETH, EGLD, SOL si FIL

Piata crypto in ultimele 24 de ore:

📊 Capitalizarea globala: $2.63T (-0.96% ↓)
📉 Volumul total 24 de ore: $94.32B (-21.38% ↓)
🔗 Volum DeFi: $8.78B (9.30% din volum total)
💵 Volum Stablecoins: $83.95B (89.00% din volum total)
🅱️ Dominanța Bitcoin: 52.12% (-0.17%↓)

Analiza BTC (Bitcoin)

BTC da semnse pentru o tendință bullish, cu un model interesant numit flag and pole formation. Acest model indică adesea o continuare a tendinței bullish existente. Totuși, pentru a confirma acest model, căutăm un breakout deasupra nivelului de 71,799 USD. Dacă prețul depășește acest nivel, ar putea semnala o mișcare ascendentă ulterioară, cu ținte potențiale în jurul valorilor de 74,112 USD și 75,819 USD.

Analiza ETH (Ethereum)

ETH prezintă o tendință bullish în desfășurare, și am observat un model inverse head and shoulders. Acest model indică adesea o posibilă inversare bullish. Totuși, pentru a confirma acest model, așteptăm un breakout deasupra nivelului de 3,684 USD. Dacă prețul reușește să depășească acest nivel, ar putea semnala o mișcare ascendentă ulterioară, cu ținte potențiale în jurul valorilor de 3,919 USD și 4,100 USD.

Analiza EGLD (MultiversX)

EGLD a rupt linia de trend și a format un model head and shoulders. Acest model indică de obicei o posibilă inversare bearish. În acest moment, nivelul crucial de urmărit este 58.86 USD. Dacă prețul scade sub acest nivel, ar putea declanșa o mișcare descendentă ulterioară, cu ținte potențiale în jurul valorilor de 56.94 USD și 55.32 USD.

Analiza SOL (Solana)

SOL este într-o tendință bullish cu formarea unui model cup and handle. Acest model sugerează adesea o continuare a tendinței bullish. Pentru a confirma acest model, vom urmări o breakout deasupra nivelului de 196 USD. Dacă prețul reușește să depășească acest nivel, ar putea semnala o mișcare ascendentă ulterioară, cu ținte potențiale în jurul valorilor de 208 USD și 220 USD.

Analiza FIL (Filecoin)

FIL a inregistrat un breakout a liniei de trend, împreună cu formarea unui model inverse head and shoulders. Pentru a confirma acest model, vom căuta un breakout deasupra nivelului de 9.87 USD. Dacă prețul reușește să depășească acest nivel, ar putea semnala un impuls ascendent ulterior, cu ținte potențiale în jurul valorilor de 10.79 USD și 11.67 USD.

Vrei sa afli mai multe sau poate ai un alt punct de vedere?
Hai sa discutam in comunitatea Tradesilvania 👉  Link Telegram.

Toate criptomonedele analizate sunt disponibile pentru tranzactionare in platforma Tradesilvania iar pretul lor poate fi urmarit in pagina de pret Tradesilvania, accesibila prin urmatorul link: https://tradesilvania.com/ro/prices

Cu ajutorul platformei vei putea incasa, plati si cumpara sau vinde oricare dintre aceste criptomonede utilizand portofelul digital gratuit.

Descopera  tranzactionarea directa cu RON si cele peste 100 de criptomonede disponibile in platforma.


Prezentul raport emis de Tradesilvania are un caracter pur informativ si nu este realizat in scopul utilizarii ca instrument in procesul de luare a deciziilor de investitii in crypto-active. Orice persoana care intelege sa foloseasca prezentul raport in procesul de luare a deciziilor de investitii,  isi asuma in mod expres toate riscurile aferente, Tradesilvania SRL neavand nicio obligatie legala sau de orice alta natura fata de persoana in discutie, ce ar deriva din publicarea acestui raport public.

Informatiile care stau la baza prezentului raport au fost obtinute din surse publice, considerate, in limita datelor disponibile publice, relevante si de incredere.

Valoarea activelor digitale la care se face referire in prezentul raport fluctueaza in timp, iar performanta trecuta nu constituie un indicator pentru performanta viitoare.

Reproducerea totala sau partiala a acestui raport este permisa doar prin mentionarea sursei.