Analiza Crypto BTC, ETH, EGLD, SUI si DOGE- 14 martie 2024

Analiza Crypto BTC, ETH, EGLD, SUI si DOGE- 14 martie 2024

Piata crypto in ultimele 24 de ore:

💰 Capitalizare Globală: 2.71 trilioane $, -0.33%
📉 Volum Total: 136.52 miliarde $, -14.66%
🔗 Volum DeFi: 12.93 miliarde $, -9.47%
💲 Volum Stablecoins: 121.71 miliarde $, -89.15%
🅱️ Dominanță Bitcoin: 52.00%, -0.19%

Analiza Bitcoin (BTC)

BTC/USD arată un semn bullish cu formarea unui canal & W pattern. Pentru a confirma acest model, vom căuta o rupere deasupra nivelului de 73818 USD. Dacă prețul reușește să treacă deasupra acestui nivel, ar putea semnala o mișcare ascendentă, atingând ținte în jurul valorilor de 74458 USD și 74980 USD. Merită menționat că Bitcoin poate experimenta scăderi bruște, așa că este crucial să fim precauți și să gestionăm ordinele de stop-loss în consecință pentru a diminua riscul.

Analiza Ethereum (ETH)

La ETH/USD am observat formarea unui M pattern, care adesea păcălește traderii începători să vândă. Cu toate acestea, există o întorsătură interesantă aici: sub acest model se află o linie de trend de suport care ar putea împinge prețul în sus, prinzând pe cei care au intrat bazându-se pe M pattern. Am putea lua în considerare intrarea într-o poziție dacă prețul trece deasupra nivelului de 4103 USD. Această rupere ar putea declanșa ordinele de stop-loss ale celor care au vândut, conducând potențial la o creștere către țintele din jurul valorilor de 4204 USD și 4274 USD.

Analiza MultiversX (EGLD)

La EGLD/USD am observat formarea unui cup and handle pattern. În ciuda apariției acestui model la un nivel înalt, merită luat în considerare datorită sentimentului general bullish de pe piață. Dacă prețul iese deasupra nivelului de 78.83 USD, ar putea semnala o continuare a trendului ascendent, conducând potențial la ținte în jurul valorilor de 89.82 USD și 100 USD.

Analiza SUI (SUI)

La SUI/USD am observat formarea unui inverse head and shoulders pattern. Dacă prețul reușește să treacă deasupra nivelului de 1.731 USD, ar putea indica o confirmare a modelului. În acest caz, am putea anticipa ținte în jurul valorilor de 1.915 USD și 2.106 USD.

Analiza Dogecoin (DOGE)

DOGE/USD a format un bull flag și un W pattern. Aceste modele indică adesea o posibilă continuare bullish. Cu toate acestea, pentru a confirma această perspectivă bullish, va trebui să vedem o rupere deasupra nivelului de 0.1959 USD. Dacă prețul reușește să treacă de acest nivel, ar putea semnala un impuls ascendent suplimentar, cu ținte potențiale în jurul valorilor de 0.2215 USD și 0.2514 USD.

Vrei sa afli mai multe sau poate ai un alt punct de vedere?
Hai sa discutam in comunitatea Tradesilvania 👉  Link Telegram.

Toate criptomonedele analizate sunt disponibile pentru tranzactionare in platforma Tradesilvania iar pretul lor poate fi urmarit in pagina de pret Tradesilvania, accesibila prin urmatorul link: https://tradesilvania.com/ro/prices

Cu ajutorul platformei vei putea incasa, plati si cumpara sau vinde oricare dintre aceste criptomonede utilizand portofelul digital gratuit.

Descopera  tranzactionarea directa cu RON si cele peste 100 de criptomonede disponibile in platforma.


Prezentul raport emis de Tradesilvania are un caracter pur informativ si nu este realizat in scopul utilizarii ca instrument in procesul de luare a deciziilor de investitii in crypto-active. Orice persoana care intelege sa foloseasca prezentul raport in procesul de luare a deciziilor de investitii,  isi asuma in mod expres toate riscurile aferente, Tradesilvania SRL neavand nicio obligatie legala sau de orice alta natura fata de persoana in discutie, ce ar deriva din publicarea acestui raport public.

Informatiile care stau la baza prezentului raport au fost obtinute din surse publice, considerate, in limita datelor disponibile publice, relevante si de incredere.

Valoarea activelor digitale la care se face referire in prezentul raport fluctueaza in timp, iar performanta trecuta nu constituie un indicator pentru performanta viitoare.

Reproducerea totala sau partiala a acestui raport este permisa doar prin mentionarea sursei.