Analiza crypto BTC, ETH, EGLD, XRP si SOL - 7 iunie 2024

Analiza crypto BTC, ETH, EGLD, XRP si SOL - 7 iunie 2024

Piata crypto in ultimele 24 de ore:

🌐 Capitalizare globala: $2.64T (+0.40%)
📊 Volum total 24 ore: $75.49B (-5.55%)
💵 Volum DeFi: $5.19B (6.88% din volumul total)
🔒 Volum Stablecoins: $72.35B (95.84% din volumul total)
💰 Dominanta Bitcoin: 53.24% (+0.17%)

Analiza Bitcoin (BTC)

BTC a format un model head and shoulders cu divergenta bearish, un indicator clasic de reversie bearish. Acest model s-a dezvoltat in zona supracumparata, ceea ce creste probabilitatea unei miscari bearish.

Pentru confirmarea acestei perspective bearish, avem nevoie de un breakdown sub nivelul crucial de 70,509 USD. Acest breakdown ar valida modelul si ar conduce probabil la scaderi suplimentare catre tintele de 70,102 USD si 69,746 USD.

Analiza Ethereum (ETH)

ETH prezinta potential bullish, cu o miscare ascendenta urmata de o consolidare, formand un model bull flag. Acest model indica o continuare probabila a tendintei bullish.

Pentru a confirma acest model bull flag, avem nevoie de un breakout peste nivelul critic de 3,878 USD. Acest breakout ar duce probabil la castiguri suplimentare catre tintele de 3,896 USD si 3,913 USD.

Analiza MultiversX (EGLD)

EGLD a format un canal ascendent, de obicei un model bearish care sugereaza un posibil pullback.

Pentru confirmarea acestei perspective bearish, avem nevoie de un breakdown sub nivelul critic de 39.59 USD. Acest breakdown ar duce probabil la scaderi suplimentare catre tintele de 39.28 USD si 39.02 USD.

Analiza Ripple (XRP)

XRP prezinta potential bullish, formand un model inverse head and shoulders, un indicator clasic de reversiune bullish.

Pentru confirmarea acestei reversiuni bullish, avem nevoie de un breakout peste nivelul critic de 0.5334 USD. Acest breakout ar duce probabil la castiguri suplimentare catre tintele de 0.5408 USD si 0.5479 USD.

Analiza Solana (SOL)

SOL a trecut peste maximul anterior, dar a format acum un model head and shoulders, indicand o potentiala reversiune bearish.

Pentru confirmarea acestui model head and shoulders si pentru a prinde cumparatorii, avem nevoie de un breakdown sub nivelul critic de 172.26 USD. Acest breakdown ar duce probabil la scaderi suplimentare catre tintele de 170.77 USD si 169.70 USD.

Toate criptomonedele analizate sunt disponibile pentru tranzactionare in platforma Tradesilvania, iar pretul lor poate fi urmarit in pagina de pret Tradesilvania, accesibila aici:  https://tradesilvania.com/ro/prices

Cu ajutorul platformei vei putea incasa, plati, cumpara sau vinde oricare dintre aceste criptomonede utilizand portofelul digital gratuit. Descopera tranzactionarea directa cu RON si cele peste 100 de criptomonede disponibile in platforma.

Click pe imagine

Prezentul raport emis de Tradesilvania are un caracter pur informativ si nu este realizat in scopul utilizarii ca instrument in procesul de luare a deciziilor de investitii in crypto-active. Orice persoana care intelege sa foloseasca prezentul raport in procesul de luare a deciziilor de investitii,  isi asuma in mod expres toate riscurile aferente, Tradesilvania SRL neavand nicio obligatie legala sau de orice alta natura fata de persoana in discutie, ce ar deriva din publicarea acestui raport public.

Informatiile care stau la baza prezentului raport au fost obtinute din surse publice, considerate, in limita datelor disponibile publice, relevante si de incredere.

Valoarea activelor digitale la care se face referire in prezentul raport fluctueaza in timp, iar performanta trecuta nu constituie un indicator pentru performanta viitoare.

Reproducerea totala sau partiala a acestui raport este permisa doar prin mentionarea sursei.