Analiza crypto BTC, ETH, PEPE, XRP si AAVE - 19 septembrie 2024

Analiza crypto BTC, ETH, PEPE, XRP si AAVE - 19 septembrie 2024

Piata crypto in ultimele 24 de ore:

🌐 Capitalizare globala: $2.15T (+3.13%)
📊 Volumul total 24 ore: $95.34B (+23.60%)
💰 Volum DeFi: $4.68B (4.90% din volumul total)
🔒 Volum Stablecoins: $87.26B (91.52% din volumul total)
💵 Dominanta Bitcoin: 57.08% (-0.23%)

Analiza Bitcoin (BTC)

BTC a arătat în trecut o presiune de vânzare mai rapidă, însă consolidarea actuală a prețului sugerează că taurii (bulls) s-ar putea pregăti pentru o mișcare semnificativă. Probabilitatea generală a unei mișcări ascendente este mai ridicată, datorită structurii emergente de tip bull flag.

Pentru confirmarea acestei perspective optimiste, este necesară închiderea unei lumânări deasupra zonei de rezistență de 78,336 USD. În acest caz, se pot viza ținte de 100,000 USD și 150,000 USD.

Analiza Bitcoin (BTC)

Analiza Ethereum (ETH)

ETH a format un model W, ceea ce crește probabilitatea unei mișcări bullish. Cu toate acestea, pentru confirmare, avem nevoie de un breakout și de închiderea unei lumânări deasupra zonei de rezistență de 2,429 USD. Dacă acest lucru se întâmplă, potențialele ținte ar fi 2,470 USD și 2,519 USD.

Analiza Ethereum (ETH)

Analiza Pepe (PEPE)

PEPE a format un model W cu divergență bullish, ceea ce crește probabilitatea unei mișcări ascendente. Cu toate acestea, pentru confirmare, avem nevoie de un breakout și de închiderea unei lumânări deasupra zonei de rezistență de 0.00000782 USD. Dacă acest lucru se întâmplă, țintele potențiale sunt 0.00000819 USD și 0.00000855 USD.

Analiza Pepe (PEPE)

Analiza XRP (Ripple)

XRP se află momentan într-o fază de consolidare, oferind oportunități atât pentru scenarii bullish, cât și bearish. Pe partea bullish, dacă prețul sparge și închide o lumânare deasupra zonei de rezistență de 0.5988 USD, va confirma un model W, care ar putea duce la ținte de 0.6111 USD și 0.6231 USD. Pe partea bearish, dacă prețul scade și închide o lumânare sub zona de suport de 0.5604 USD, ar putea declanșa un breakdown al unui model triple top, cu ținte potențiale de 0.5523 USD și 0.5440 USD.

Analiza XRP (Ripple)

Analiza AAVE (AAVE)

AAVE a format un canal descendent după o mișcare bullish, care poate fi considerat un bull flag. Pentru confirmarea acestui model, este necesar un breakout și închiderea unei lumânări deasupra zonei de rezistență de 150 USD. Dacă acest lucru se confirmă, țintele potențiale sunt 155 USD și 160 USD.

Analiza AAVE (AAVE)

Toate criptomonedele analizate sunt disponibile pentru tranzactionare in platforma Tradesilvania, iar pretul lor poate fi urmarit in pagina de pret Tradesilvania, accesibila aici:  https://tradesilvania.com/ro/prices

Cu ajutorul platformei vei putea incasa, plati, cumpara sau vinde oricare dintre aceste criptomonede utilizand portofelul digital gratuit. Descopera tranzactionarea directa cu RON si cele peste 100 de criptomonede disponibile in platforma.

Click pe imagine

Prezentul raport emis de Tradesilvania are un caracter pur informativ si nu este realizat in scopul utilizarii ca instrument in procesul de luare a deciziilor de investitii in crypto-active. Orice persoana care intelege sa foloseasca prezentul raport in procesul de luare a deciziilor de investitii,  isi asuma in mod expres toate riscurile aferente, Tradesilvania SRL neavand nicio obligatie legala sau de orice alta natura fata de persoana in discutie, ce ar deriva din publicarea acestui raport public.

Informatiile care stau la baza prezentului raport au fost obtinute din surse publice, considerate, in limita datelor disponibile publice, relevante si de incredere.

Valoarea activelor digitale la care se face referire in prezentul raport fluctueaza in timp, iar performanta trecuta nu constituie un indicator pentru performanta viitoare.