Analiza piata crypto BTC, ADA, EGLD, ETH, JASMY - 21 Septembrie 2023

Analiza piata crypto BTC, ADA, EGLD, ETH, JASMY - 21 Septembrie 2023

Piata Crypto in ultimele 24h:

🌐 Piața globală crypto: 990.71B €, -1.59% (24h)
💰 Volum total crypto (24h): 27.05B €, +3.69%
💼 DeFi: 2.21B € (8.16% din volumul total)
💳 Monede stabile: 24.86B € (91.90% din volum)
🚀 Dominanța Bitcoin: 49.27% (+0.01%)

Bitcoin (BTC)

Daca arunci o privire la graficul saptamanal, vei observa ca a fost lipit de o linie de tendinta, sarind de pe ea de doua ori in trecut. In mod obisnuit, dupa ce atinge a treia oara, am fost martori la miscari destul de optimiste.

Ei bine, se pare ca istoria s-ar putea repeta. BTC a gasit recent suport la aceasta linie de tendinta de doua ori si exista sansa sa revedem aceasta linie in zilele urmatoare. Daca o face si istoria se repeta, am putea fi intr-o cursa optimista, ajungand potential la niveluri intre 59.000 si 65.000 de Euro.

In plus, tineti minte ca evenimentul urmator de halving este la colt. In trecut, halving-urile au declansat adesea tendinte optimiste. Deci, exista mai mult de un motiv sa urmariti BTC in viitorul apropiat.

Ethereum (ETH)

Se afla in prezent in cautarea unui suport la nivelul Fibonacci 0,6, care este un indicator destul de robust pentru miscari optimiste potentiale.

Pentru a confirma acest sentiment optimist, ne uitam la o iesire deasupra nivelului de rezistenta de 1619 Euro. Este, de asemenea, important sa tinem ochii pe acea linie de tendinta rezistenta. Daca vedem ca ambele bariere se rup, ne putem concentra pe tinte in jurul a 1712 Eurosi 1765 de Euro. Deci, cu siguranta este un grafic care merita urmarit.

MultiversX (EGLD)

EGLD in prezent, ne ofera semnale mixte. Parea ca a iesit dintr-un model triunghiular, dar s-a retras sub el, ceea ce va fi considerat o iesire falsa.

In acest moment, pretul planeaza in apropierea liniei superioare de tendinta. Si daca verificam indicatorul MACD, ne arata o divergenta optimista, ceea ce este un semn pozitiv pentru potentialii cumparatori. Cu toate acestea, ar trebui sa exercitam precautie si sa asteptam o iesire clara deasupra nivelului de 30,00 Euro pentru o confirmare optimista mai puternica.

Daca reuseste sa rupa acest nivel, ar putea semnifica o miscare puternica din partea taurilor si ar pregati terenul pentru tinte in jurul a 33,09 Euro si 35,49 de Euro.

Cardano (ADA)

ADA contureaza un model care seamana cu un triunghi. In plus, daca ne uitam la indicatorul MACD, semnaleaza o divergenta optimista.

In stadiul actual, pretul se consolideaza in cadrul zonelor de oferta si cerere. Daca reuseste sa iasa deasupra zonei de oferta, in special la nivelul de 0,2507, am putea potential sa ne indreptam spre tinte la 0,2688 si 0,2807 de Euro.

Jasmy (JASMY)

Daca aruncam o privire la graficul sau zilnic, lucrurile arata destul de optimiste. Iata de ce:

In primul rand, am gasit o formatie de cap si umeri inversa. Acest lucru este in mod obisnuit un semnal de inversare a tendintei, si in acest caz, semnaleaza o posibila schimbare de la pesimist la optimist.

In al doilea rand, indicatorul MACD arata o divergenta optimista, ceea ce adauga greutate cazului optimist.

Pentru a solidifica acest sentiment, vom dori sa vedem o iesire deasupra gatului si a zonei de rezistenta. In acest scenariu, o iesire deasupra nivelului de 0,00379 Euro ar putea deschide calea catre tinte la 0,00403 si 0,00423 de Euro.

Toate criptomonedele analizate sunt disponibile pentru tranzactionare in platforma Tradesilvania iar pretul lor poate fi urmarit in pagina de pret Tradesilvania, accesibila prin urmatorul link: https://tradesilvania.com/ro/prices

Cu ajutorul platformei vei putea incasa, plati si cumpara sau vinde oricare dintre aceste criptomonede utilizand portofelul digital gratuit.

Descopera  tranzactionarea directa cu RON si cele peste 90 de criptomonede disponibile in platforma.


Prezentul raport emis de Tradesilvania are un caracter pur informativ si nu este realizat in scopul utilizarii ca instrument in procesul de luare a deciziilor de investitii in crypto-active. Orice persoana care intelege sa foloseasca prezentul raport in procesul de luare a deciziilor de investitii,  isi asuma in mod expres toate riscurile aferente, Tradesilvania SRL neavand nicio obligatie legala sau de orice alta natura fata de persoana in discutie, ce ar deriva din publicarea acestui raport public.

Informatiile care stau la baza prezentului raport au fost obtinute din surse publice, considerate, in limita datelor disponibile publice, relevante si de incredere.

Valoarea activelor digitale la care se face referire in prezentul raport fluctueaza in timp, iar performanta trecuta nu constituie un indicator pentru performanta viitoare.

Reproducerea totala sau partiala a acestui raport este permisa doar prin mentionarea sursei.