Asociatia Bancara Americana recomanda bancilor sa accepte Bitcoin (BTC) si sa se implice in dezvoltarea ecosistemului crypto

Asociatia Bancara Americana recomanda bancilor sa accepte Bitcoin (BTC) si sa se implice in dezvoltarea ecosistemului crypto

Pe masura ce mai multi utilizatori se implica in criptomonede, bancile primesc o serie de solicitari sa intre intr-un dialog deschis cu ecosistemul crypto si faciliteze detinerea de active digitale. Desi bancile continua sa fie institutii financiare de incredere, utilizatorii si investitorii implicati in criptomonde doresc o colaborare  mai mare intre spatiul financiar traditional si cel bazat pe blockchain.

American Bankers Association (ABA) este o asociatie financiara care a recomandat recent bancilor sa fie mai flexibile atunci cand se raporteaza la tranzactiile in Bitcoin (BTC) si crypto. In acelasi timp, asociatia a investit intr-o companie majora din spatiul solutiilor Bitcoin (BTC) pentru banci. In acest articol, discutam despre importanta recomandarilor si investitiilor ABA in ecosistemul crypto.

Dezbaterea din jurul criptomonedelor evolueaza rapid si contine multe perspective. De aceea, American Bankers Association au comunicat faptul ca evolutia pietei crypto trebuie sa se faca cu ajutorul bancilor reglementate. Asociatia doreste implementarea unei infrastructuri de reglementare pentru tranzactiile crypto la nivel global, cat si explorarea si analizarea monedelor stabile (stablecoins) si monedelor digitale centrale (Central Bank Digital Currency).

Pe langa implicarea in dezbaterea despre crypto si reglementarea activelor digitale, American Bankers Association a investit in NYDIG, o companie care ofera solutii Bitcoin (BTC) pentru banci. ABA a declarat ca investitia a fost completata pentru a sprijini capacitatea bancilor de a satisface cererea clientilor pe piata crypto.

Asociatia considera ca bancile ar trebui sa aiba acces la intrumente, parteneri si cadre de reglementare care le permit sa raspunda nevoilor clientilor implicati in ecosistemul crypto. De aceea, ABA a recomandat bancilor sa colaboreze mai strans cu platformele de tranzactionare crypto si cu antreprenorii implicati in spatiul blockchain.

Echipa Tradesilvania incurajeaza dialogul deschis despre dezvoltarea unei infrastructuri de reglementare pentru crypto si bunuri digitale. In acelasi timp, echipa isi doreste o colaborare eficienta, transparenta si benefica intre spatiul financiar clasic si cel bazat pe blockchain.

Tradesilvania ofera acces la 101 de paritati crypto si o aplicatie mobila, care permite accesarea portofoliului de oriunde si oricand. Creeaza-ti cont pe platforma si tranzactioneaza criptomonede intr-un mod simplu si rapid ca persoana fizica sau persoana juridica!