Blockchain și combaterea șomajului

Ocuparea forței de muncă este o sursă vitală de fericire. Pe lângă faptul că este o sursă constantă de venit, oferă stabilitate, încredere și un sentiment de scop unei persoane.

Blockchain și combaterea șomajului

Ocuparea forței de muncă este o sursă vitală de fericire. Pe lângă faptul că este o sursă constantă de venit, oferă stabilitate, încredere și un sentiment de scop unei persoane. Din păcate, ocuparea forței de muncă a devenit un privilegiu de care nu se bucură mulți. Națiuni precum Africa de Sud, Egipt și Spania se confruntă cu problema șomajului. Șomajul este adesea atribuit unor factori precum creșterea economică scăzută, instabilitatea politică, capitalul uman necalificat și cererea slabă. Cu toate acestea, există numeroși factori care stau la baza diverselor geografii care contribuie la șomaj și determină risipa de o marfă valoroasă, adică cunoștințe.

În țările din Asia de Sud precum India, Bangladesh și Pakistan, multe femei se înscriu la cursurile STEM (Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică). Ei performează destul de bine academic, uneori chiar mai bine decât omologii lor bărbați. Cu toate acestea, majoritatea dintre ei renunță la visele și aspirațiile lor profesionale datorate presiunii societății. Mulți nu își ocupă un loc de muncă după studii, iar cei care își părăsesc de multe ori locul de muncă după căsătorie. Proporția minusculă a femeilor care continuă să muncească, renunță atunci când rămâne însărcinată. Femeile care reiau munca după concediul de maternitate au vinuri uriașe de a nu petrece suficient timp cu copilul în anii săi formali. Indisponibilitatea orelor de lucru flexibile și a facilităților de zi în companii descurajează de multe ori femeile de a-și continua munca după maternitate.

Este un lucru rar să găsești o femeie în funcții de top, cum ar fi CTO sau CEO. Chiar și într-o țară dezvoltată precum SUA, aproximativ 43% dintre femei aleg să-și crească o familie peste un loc de muncă. În 2016, aproximativ 2 milioane de părinți americani au fost nevoiți să renunțe la locul de muncă sau să accepte locuri de muncă cu salarii mai mici, întrucât nu puteau găsi un spațiu adecvat pentru îngrijirea copiilor.

Un alt elefant ignorat constant în cameră este subocuparea. Motivele subocupării pot fi numeroase, cum ar fi indisponibilitatea locurilor de muncă, plata unor locuri de muncă la nivel de intrare în anumite domenii și constrângeri financiare, precum plata creditului pentru studenți. Astfel, studenții ocupă adesea locuri de muncă care nu au legătură cu gradul lor de facultate. Un matematician poate alege să lucreze ca un administrator profesionist pentru a-și plăti împrumutul de student. Nu este neobișnuit să vezi minți strălucitoare la joburi care nu au legătură cu educația primită. Deși unii consideră subemplerea mai bună decât șomajul, ambele sunt în același timp în detrimentul economiei.

Nu se poate vorbi despre ocuparea forței de muncă și nu se poate trece cu vederea dorinței persoanelor în vârstă de a fi productivi și independenți financiar chiar și după pensionare. Vârsta medie de pensionare în SUA este de 63 de ani. Vârstnicii la acea vârstă încă mai au cunoștințele și râvna care le fac potrivite pentru angajare. Cu toate acestea, este posibil să nu poată lucra cu normă întreagă sau s-ar putea să nu existe multe posibilități de angajare disponibile la nivel local. Călătoria în alt oraș sau țară este o opțiune mai puțin aleasă de vârstnici.

Există unii oameni care nu pot lucra în ciuda faptului că sunt tineri, capabili și educați din cauza instabilității politice din țara lor. Tulburările politice în țări precum Brazilia, Ghana, Siria și Egipt au cauzat șomaj în masă de-a lungul anilor. Starea de tulburări și probleme de securitate îngreunează forța de muncă să își mențină un loc de muncă regulat. Condițiile adverse pot sau nu prevalează pentru o durată mai lungă, cu toate acestea, impactul lor negativ este extraordinar și poate afecta negativ cariera unei persoane.

Firul comun al abilității și speranței leagă pe toți acești oameni, indiferent de vârstă, sex și locație. La suprafață, se pare că oportunitățile sunt puține și există multe obstacole în procurarea unei surse de venit constant respectabile, dar nu este cazul. Întrucât rolurile tradiționale ale postului sunt învechite constant, există mai multe opțiuni pentru persoanele care nu se încadrează în genul convențional de angajare. Cultura independenței și a consultanței este în creștere.

Digitizarea a deschis, de asemenea, calea ca consultarea să fie o ocupație principală. Consultanța s-a limitat anterior la profesioniști precum dezvoltatori, consultanți în afaceri și management, însă recent, mai mulți profesioniști precum avocați, profesioniști din domeniul sănătății și consultanți financiari au început serviciile de consultare.

Aceste consultări sunt de obicei efectuate pe o platformă care implică o terță parte care acționează ca o autoritate de autentificare și procesare a plăților. Utilizatorii caută un consultant din baza de date și îi contactează. Plata este de obicei luată în avans înainte de consultare. Platformele care nu acceptă plata în avans pun experții în pericol de a fi neplătite sau deloc plătite. Experții pierd, de asemenea, o mulțime de oportunități de rețea de afaceri, deoarece nu sunt capabili să își utilizeze conexiunile existente într-un scenariu tradițional de consultanță. Alte dezavantaje ale acestui sistem sunt comisioanele imense de prelucrare deduse de terță parte și lipsa de transparență în consultări. Adesea nu există nicio procedură de rambursare dacă utilizatorul nu este mulțumit de consultarea oferită.

Tehnologia Blockchain poate face consultarea online mai fezabilă și mai eficientă. Poate elimina interferențele terțelor, ceea ce duce la un profit major. Vârsta întreruperii în consultare a început odată cu apariția Expertizei.

Experty este o aplicație skype like, care permite apeluri vocale și video pentru consultare și schimb de cunoștințe monetizate. Expertiza permite monetizarea abilităților și expertizei cu ore flexibile și plăți instantanee. Experty a fost prezentat în lista Forbes „Fii cu ochii pe aceste startup-uri Blockchain pe tot parcursul anului 2018” și „Cele mai bune oferte inițiale de monede de urmărit în 2018” de Inc.

Experty este o platformă complet descentralizată fără probleme. Cu foarte puțini experți în configurare și solicitanții de sfaturi sunt capabili să se contacteze între ei. Înainte de a efectua un apel, utilizatorul este capabil să vadă rata de consultare pe minut și disponibilitatea expertului pentru consultare. Dacă se efectuează un apel, taxa se scade pe minut de la utilizator și se plătește instantaneu expertului printr-un contract inteligent. Procesul complet este eficient, economic și transparent. Expertiza este bazată pe conceptul de comunicare echitabilă. Niciuna dintre părțile implicate nu este expusă riscului de fraudă, plata neplătită sau taxa suplimentară.

Experty are în vedere o lume în care schimbul de cunoștințe de orice fel va fi o ocupație profitabilă. Cu ajutorul expertizei, oricine are reședința oriunde în lume va putea să-și facă viața schimbând cunoștințe în confidențialitatea casei sale, în termeni și condiții proprii. Experiența își propune să permită femeilor, persoanelor în vârstă, profesioniștilor pensionari, freelancerilor, dezvoltatorilor și tuturor experților o intrare în mainstream cu ajutorul apelurilor alimentate de cryptocurrency. Experiența îi va împuternici pe oameni să atingă echilibrul muncă-viață fără a face compromisuri în cariera și viața personală.

Echipa Tradesilvania


Tradesilvania este excahnge acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO.

Poti evita capcanele tranzactiilor cu criptomonede si Bitcoin pe exchange-ul Tradesilvania.
Pastreaza criptomonedere in siguranta cu un Ledger Nano S  de la magazinul Tradesilvania.