Castiga 10 invitatii la NFT Bucharest cu Tradesilvania Spotlight

Castiga 10 invitatii la NFT Bucharest cu Tradesilvania Spotlight

Castiga una din cele 10 invitatii la NFT Bucharest 2024, cel mai mare NFT Festival din Europa de Est! πŸŽ‰

Perioada activa a airdrop-ului: 7 apriile - 8 aprilie, ora 10:00 dimineata.

In calitate de Community Partner al NFT Bucharest 2024 suntem incantati ca putem facilita accesul mai multor entuziasti de NFT-uri la cel mai mare festival NFT din Europa de Est. Impreuna facem spatiul crypto mai accesibil si crestem adoptia web3!

Ce trebuie sa faci pentru a intra in airdrop:

  1. Asigura-te ca faci parte din comunitatea noastra Tradesilvania de pe Telegram.
  2. Intra pe platforma Tradesilvania, versiunea web, in sectiunea Spotlight. Daca nu ai inca un cont, nu-ti fa griji! Este super rapid si usor sa te inregistrezi.
  3. Odata ce te afli in sectiunea Spotlight, doar trebuie sa apesi pe butonul PARTICIP pentru a-ti confirma participarea la Airdrop.

Ce este NFT Bucharest?

NFT Bucharest 2024 este conferinta care va aduna peste 1000 de participanti din diverse industrii, inclusiv tehnologie, finante, gaming si arta, pentru a se bucura de interacΘ›iunea dintre Web2 si Web3.

Conferinta va avea loc in 8-9 mai la NORD Events Center by Globalworth din Bucuresti, Romania. E locul perfect sa te intalnesti cu oameni cheie din ecosistemul Web3.

Ce poti face cu invitatia castigata?

Cu invitatia castigata ai acces gratuit la conferinta NFT Bucharest in ambele zile. Astfel, te bucuri de tot ce ofera conferinta: scena principala, scena secundara, zona de expozitie si galeria de arta.

Valoarea totala a premilor, la momentul lansarii airdrop-ului, este de 2500 euro.

Alatura-te comunitatii noastre si profita de oportunitatea de a castiga una dintre cele 10 invitatii la NFT Bucharest 2024.