Castiga 100 MOOVE prin 1 click Spotlight Airdrop

Castiga 100 MOOVE prin 1 click Spotlight Airdrop

Moove Preotocol (MOOVE) este acum si pe Polygon prin cel mai recent BRIDGE dezvoltat pe infrastructura Tradesilvania. MOOVE este tokenul proiectului COWCOW, care a devenit rapid una dintre cele mai tranzactionate colectii de NFT pe XOXNO.

Mai mult, platforma Tradesilvania suporta acum tokenul Moove si pe reteaua Polygon. Poti transfera si primi MOOVE prin portofelul tau Tradesilvania, atat pe MultiversX cat si pe Polygon.

Alatura-te airdrop-ului MOOVE cu un singur click in sectiunea Tradesilvania Spotlight.

Ce este MOOVE?

MOOVE este tokenul nativ al proiectului COWCOW, o colectie de NFT-uri care a captat atentia comunitatii crypto foarte rapid, fiind considerat unul dintre cele mai de succes proiecte comunitare din Web3 la nivel regional.

Proiectul a fost dezvoltat pe MultiversX iar cea mai recenta implementare a serviciilor de infrastructura Tradesilvania face accesibil MOOVE si pe reteaua Polygon. https://bridge.mooveprotocol.ai/

De ce este important?

Colectia COWCOW a devenit rapid una dintre cele mai tranzactionate colectii pe XOXNO, cea mai importanta piata NFT din ecosistemul MultiversX. Acest lucru subliniaza potentialul pe care il are MOOVE ca token si relevanta sa in cadrul comunitatii.

Cum poti participa?

Participarea la airdrop este simpla, cu un singur click

Asigura-te ca esti membru al comunitatii noastre Tradesilvania de pe Telegram.

  1. Accesează platforma Tradesilvania sectiunea Spotlight. Daca inca nu ai cont,  deschide-l acum - procesul este super rapid.
  2. Confirma-ti participarea la Airdrop-ul MOOVE Protocol facand click pe butonul “Particip”. Si gata, esti inscris in airdrop.

Pregateste-te pentru #PolygonMOOVE!
Acum poti transfera si primi MOOVE prin portofelul tau Tradesilvania, acum pe reteaua Polygon si MultiversX. Sarbatoreste cu noi alaturandu-te airdrop-ului nostru cu un singur clic in Tradesilvania Spotlight.