Ce este un altcoin?

Ce este un altcoin?

Altcoin este denumirea generala pentru toate celelalte monede virtuale care au aparut dupa Bitcoin. Aceste monede vor sa fie o alternativa la Bitcoin. De exemplu Ethereum este un altcoin. Bitcoin fiind prima criptomoneda creata este criptomoneda originala.

Numeroase criptomonede au fost create si vor mai fi create, insa putine dintre acestea vor rezista pe piata deoarece multe dintre ele nu rezolva o problema. ย Bitcoin este moneda principala pe piata criptomonedelor si credem ca exista loc si pentru alte criptomonede pe piata. Criptomonedele care vor putea supravietui testului timpului vor fi cele care isi vor dovedi utilitatea si vor putea servi unui scop anume si sa ofere plus valoare in sistemul economic blockchain.

Exista numeroase criptomonede dar majoritatea dintre ele au o cota de piata nesemnificativa sau un volum de tranzactionare zilnic foarte mic care nu impacteaza semnificativ cripto trade-ul.

Principalele Altcoin in 2019

Nu toate criptomonedele altcoin sunt de luat in considerare pentru tranzactii. In 2019 Tradesilvania recomanda sa urmariti top criptomonede pentru tranzactii :

  1. Basic Attention Token - BAT
  2. EOS
  3. Ripple - XRP
  4. Stellar - XLM
  5. Cardano - ADA
  6. 0x - ZRX
  7. Tron - TRX
  8. Dash - DASH
  9. Monero - XMR
  10. Litecoin - LTC

Toate criptomonedele de top pentru 2019 le puteti tranzactiona in contul Tradesilvania ( portofel digital, tranzactii fara comision, tranzactii instant )

Inainte de a investii intr-un altcoin iti recomandam sa faci o cercetare si o documentare amanuntita pentru a fi la curent cu avantajele dar si cu riscurile implicate in tranzactionarea altcoin-urilor.