Companiile petroliere se vor afirma tot mai mult în activitatea de minare a Bitcoin

Minarea Bitcoin (BTC) a fost adesea criticat pentru consumul său de putere exorbitant, dar podcasterul Marty Bent a adoptat o soluție care spune că reduce de fapt deșeurile din sectorul petrolului și gazelor (O&G)

Companiile petroliere se vor afirma tot mai mult în activitatea de minare a Bitcoin

Minarea Bitcoin (BTC) a fost adesea criticat pentru consumul său de putere exorbitant, dar podcasterul Marty Bent a adoptat o soluție care spune că reduce de fapt deșeurile din sectorul petrolului și gazelor (O&G).

Bent a dezvăluit că, începând cu anul trecut, a minat Bitcoin cu compania Great American Mining (GAM), folosind excesul de gaz format ca produs secundar al petrolului minier pentru a alimenta instalațiile.

GAM și-a desfășurat prima mică operațiune minieră sub forma unui container de transport într-un câmp petrolier în decembrie. Bent a spus că este primul pas în încurajarea producătorilor de O&G să devină „unii dintre cei mai mari mineri din rețeaua Bitcoin”. A elaborat pe această temă un podcast: „Ceea ce încercăm să facem și să obținem la Great American Mining este să facem ca aceste companii de petrol și gaze să aibă momentul„ aha ”și să realizeze că ar trebui să investească în acest lucru și să construiască o infrastructură minieră pe terenul lor, astfel încât ei pot fi mai eficienți cu gazul irosit ... și, în general, pe termen lung, ajutați Bitcoin să ieșiți, ajutați să protejați Bitcoin și distribuiți Bitcoin mai departe dintr-o perspectivă minieră. "

Minerii Bitcoin caută surse de energie ieftine și abundente, în timp ce companiile O&G caută să fie cât mai eficiente și profitabile. GAM utilizează gazul eliminat în mod obișnuit ca produs secundar de deșeuri sau vândut - uneori în pierdere - într-o sursă de energie criptată.

Dacă sunt proiectate corect, containerele pline cu mineri Bitcoin au un timp de funcționare mult superior și sunt de 5 ori mai profitabile (în medie) decât trimiterea gazului către o conductă pentru a vinde”.

Bent a spus că nu este nevoie să folosiți depozite sau să construiți structuri de oțel pentru a mina Bitcoin atunci când containerele de transport obișnuite stivuite ar face:

Acum vezi o tendință, în care se adoptă chiar și locații centralizate. În loc să construiască ca un depozit mare și să facă toată infrastructura, ei folosesc de fapt modelul de containere ca modalitate de construire pe site .... acum un an sau ceva, nu a fost cazul deloc. Și acum vedeți locuri foarte mari, știți, stivați 40, 50, 60 de containere ... este mai ieftin să o faceți în acest fel. "

Conceptul devine din ce în ce mai popular. Gemenii Winklevoss au investit în Crusoe Energy Systems, o companie din Texas care transformă deșeurile din gazul natural excedent în criptomonede. Companiile miniere petroliere din Canada Black Pearl Resources sunt miniere Bitcoin pentru a ajuta la compensarea costurilor operaționale. O altă companie canadiană Upstream Data vinde și închiriază echipamente miniere mobile pentru producătorii de O&G în același scop.

În prezent, China este destinația directă pentru instalațiile miniere de criptomonede pe scară industrială. Cu costurile sale de energie accesibile, țara reprezintă aproximativ 60-70% din consumul de energie din minerit la nivel mondial.

În prezent, rețeaua Bitcoin are un consum anual estimat de energie electrică de 73.374 TWh. Deoarece exploatarea minieră a devenit mai scumpă în timp, consumul său de energie va crește cel mai probabil, determinând antreprenorii să caute soluții alternative.

Bent a spus că el crede că mineritul Bitcoin trebuie distribuit în continuare geografic - China domină în prezent mineritul criptomonedei. El a spus că mineritul Bitcoin a fost o oportunitate economică uriașă pentru industria de petrol și gaze din SUA: „Suntem încă foarte devreme în acest joc și în călătoria noastră personală la GAM, dar suntem siguri că vom vedea această viziune împlinită pe parcursul următorilor cinci ani. Cu siguranță am putea eșua (cu excepția cazului în care guvernul începe să salveze minerii bitcoin). "

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este excahnge acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO.

Poti evita capcanele tranzactiilor cu criptomonede si Bitcoin pe exchange-ul Tradesilvania.
Pastreaza criptomonedere in siguranta cu un Ledger Nano S  de la magazinul Tradesilvania.