Criptocustodie Bitcoin. Servicii crypto

Aceste servicii deschid calea ca activele digitale să fie păstrate în siguranță în volume mari. Unii susținători consideră că acesta ar putea fi unul dintre factorii cheie necesari pentru declansarea unui flux de capital nou din partea investitorilor instituționali.

Criptocustodie Bitcoin. Servicii crypto

Aceste servicii deschid calea ca activele digitale să fie păstrate în siguranță în volume mari. Unii susținători consideră că acesta ar putea fi unul dintre factorii cheie necesari pentru declanșarea unui flux de capital nou din partea investitorilor instituționali. Multe dintre soluțiile de acolo folosesc depozitarea la cald și la rece. „Depozitare la cald” se referă la monede și jetoane care sunt ținute într-un mediu conectat la internet. Deși acest lucru înseamnă că activele sunt mai ușor de accesat, aceasta înseamnă, de asemenea, că există un risc mai mare ca fondurile să poată fi furate printr-un atac cibernetic. „Depozitare la rece” presupune stocarea monedelor digitale departe de o conexiune online. În teorie, tehnicile de depozitare la rece sunt mai sigure, deoarece există un risc mai mic de a fi furate în cyberattack și hacks. Cu toate acestea, așa cum am văzut în cazuri precum QuadrigaCX, nici această abordare nu oferă o garanție din fontă că fondurile vor fi păstrate în siguranță.

În lumea monedelor digitale, uitarea unei chei private nu poate fi nimic lipsit de calamitate - fără această expresie alfanumerică importantă, criptocurrențe precum Bitcoin și Ether pot fi pierdute pentru totdeauna.

Soluțiile de custodie Crypto oferă o experiență care este mai comparabilă cu cea bancară mainstream - la fel cum un cod PIN pierdut pentru un card de debit poate fi înlocuit de o autoritate centralizată, fără ca fondurile pe care le protejează să dispară în aer subțire, aceste echipamente sunt concepute pentru a păstra volumele mari de digital active asigurate și asigurate.

Fondurile de acoperire cu un pachet substanțial în criptomonede nu sunt singurele care au potențialul de a beneficia.

Această piață se dovedește utilă și pentru investitorii de zi cu zi, schimburile oferind atingerea centralizată cu care sunt obișnuiți mulți consumatori de zi cu zi.

Din punct de vedere al reglementării, avantajele păstrării criptelor sunt evidente. Comisia pentru valori mobiliare și schimb a Statelor Unite este clar că orice investitor instituțional care deține peste 150.000 USD în active trebuie să se asigure că se află sub controlul unui „deținător calificat”.

Coinbase sa dovedit a fi un lider de piață timpuriu în oferirea de soluții de calitate instituțională. Alții includ Vontobel, care a înființat o „boltă de active digitale” care permite mai mult de 100 de bănci și manageri de avere să orchestreze achiziția, custodia și transferul de monede și jetoane prin infrastructura și mediul în care s-au obișnuit.

Firme de capital de risc, precum Andreessen Horowitz, au susținut creșteri de custodie criptografică precum Anchorage, iar Bakkt a realizat, de asemenea, drumuri interioare pentru a oferi investitorilor din Wall Street modalități de tranzacționare a BTC într-un cadru reglementat. Alte nume cunoscute, precum Fidelity și Gemeni au lansat, de asemenea, oferte care sunt orientate către utilizatorii instituționali.

Acest lucru a fost când Parlamentul Germaniei a adoptat o lege care va permite băncilor din țară să vândă criptomonede și să ofere servicii de custodie. Unii entuziaști au susținut că acest proiect de lege va deschide calea către cea mai mare economie din Europa pentru a deveni un paradis cripto, în timp ce alții se tem că ar putea deschide noi riscuri pentru clienți. Un scenariu de temut este că publicul va începe să investească în monede și jetoane volatile, fără să înțeleagă pe deplin pericolele, pierzându-și astfel investițiile.

ItBit, custode din New York, bazat pe Bitcoin oferă un serviciu de custodie reglementată ca Companie de încredere a statului din New York pentru investitorii calificați. itBit oferă servicii personalizate pentru baza sa globală de clienți, care include protecția activelor, raportarea periodică și reținerea rezervelor de capital obligatorii împotriva depozitelor clienților. În prezent, itBit acceptă cinci active digitale în serviciul de custodie.

Xapo este unul dintre cei mai vechi furnizori de portofele și soluții de stocare Bitcoin și susține că deține în jur de șapte la sută din totalul de bitcoin restanți în secțiunea sa din Elveția. Compania bazată pe Zug le permite investitorilor mari să-și stocheze Bitcoin-ul în siguranță, precum și să-și gestioneze participațiile printr-un portofel cu mai multe semnături. Xapo este bine finanțată și este considerată pe scară largă drept una dintre cele mai importante companii Bitcoin din lume.

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este excahnge acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO.

Poti evita capcanele tranzactiilor cu criptomonede si Bitcoin pe exchange-ul Tradesilvania.
Pastreaza criptomonedere in siguranta cu un Ledger Nano S  de la magazinul Tradesilvania.