Criptomoneda Cardano (ADA) in Etiopia - Aplicatii Cardano (ADA) in Educatie

Criptomoneda Cardano (ADA) in Etiopia - Aplicatii Cardano (ADA) in Educatie

Școlile din Etiopia vor utiliza blockchain-ul Cardano (ADA) pentru a urmări performanța elevilor, a profesorilor și a sistemului educațional. Etiopia este o țară predominant rurală în care doar 15% din populație are acces la internet. Țara se confruntă, de asemenea, cu opriri locale ale internetului.

Etiopia este un bun exemplu al decalajului dintre obiectivele ambițioase ale tehnologiei moderne și circumstanțele reale. IOHK, compania din spatele criptomonedei Cardano (ADA), consideră că poate contribui la eliminarea acestui decalaj. IOHK a anunțat recent că a colaborat cu guvernul etiopian pentru a crea un sistem bazat pe tehnologia blockchain pentru a urmări performanța elevilor în școlile locale.

IOHK a stabilit o prezență fizică în țară si va deschide un birou în capitala, Addis Abeba, și va începe lucrările la proiectul de identificare blockchain bazat pe Cardano (ADA) pe scară largă.

Potrivit autoritatilor etiopiene, 5 milioane de studenți vor primi carduri de identitate bazate pe tehnologia blockchain Cardano (ADA), ceea ce va permite urmărirea performantei academice. De asemenea, 750.000 de profesori vor avea acces la sistem. Guvernul etiopian a încheiat un acord cu un producător chinez pentru a furniza suficiente tablete pentru proiect.

Absolvenții de liceu vor primi carduri cu cip (NFC - Near-Field Communication) care vor conține acreditările lor educaționale. Aceasta înseamnă că datele vor fi disponibile chiar dacă un copil nu are un telefon mobil sau alt dispozitiv pentru a se conecta la sistem.

Proiectul Cardano (ADA) Africa va rezolva problema certificărilor false, care este o problemă gravă în Etiopia. Acest lucru ar putea oferi tinerilor etiopieni oportunități pe care nu le au acum, deoarece diplomele lor nu sunt privite ca fiind de încredere în Occident.

Tradesilvania ofera acces la Cardano (ADA), Ethereum (ETH), Bitcoin (BTC), Solana (SOL) si alte 40 de criptomonede. Creeaza-ti cont pe platforma si tranzactioneaza criptomonede intr-un mod simplu si rapid!