Criptomoneda Ethereum utilizată în instituții

Un raport al Grayscale, cea mai mare companie de cripto-administrare, arată o creștere a investițiilor instituționale în Bitcoin și Ethereum.

Criptomoneda Ethereum utilizată în instituții

Un raport al Grayscale, cea mai mare companie de cripto-administrare, arată o creștere a investițiilor instituționale în Bitcoin și Ethereum. Într-un raport care rezumă activitatea investitorilor din primul trimestru al anului 2020, Grayscale evidențiază interesul tot mai mare pentru Ethereum și sumele mari de bani pe care compania le-a primit de la investitorii instituționali. Este de remarcat faptul că acest lucru se întâmplă în mijlocul unei crize financiare din cauza pandemiei COVID-19, care a afectat prețurile tuturor criptomonedelor majore, dar fără a afecta fluxul de capital instituțional.

Potrivit raportului, Grayscale a avut unul dintre cele mai bune trimestre din ultimii ani. Compania de administrare a fondurilor a primit investiții în valoare de 503,7 milioane USD în primul trimestru. Investiția medie anuală pentru toate produsele sale a fost de 38,7 milioane USD. Din aceasta, 88% din investițiile primite au provenit de la investitori instituționali, în principal fonduri speculative. În ultimele 12 luni, compania de administrare a fondurilor a înregistrat peste 1,07 miliarde de dolari pentru prima dată în istoria sa.

Încrederea Bitcoin Greycale reprezintă cea mai mare parte a investiției întreprinderii cu 388,9 milioane de dolari, potrivit Grayscale

Noii investitori au reprezentat intrări de 160,1 milioane USD. Încredere în Bitcoin pe scala de gri și pe scala de gri Ethereum Trust au înregistrat un record trimestrial (...)

Cu toate acestea, Ethereum a atras atenția investitorilor în ultimul trimestru, după cum notează raportul. Pentru primul trimestru, Grayscale a raportat un nou record cu un flux de investiții de 110 milioane dolari. În comparație, Ethereum a primit în ultimii doi ani un total de aproximativ 90 de milioane de dolari în fluxuri de investiții. În acest sens, Ethereum poate fi într-un moment crucial care marchează începutul unei valuri de investiții instituționale fără precedent pentru cripto-monedă.

În general, datele Grayscale indică o creștere generală a interesului investitorilor pentru produsele sale, în ciuda volatilității mari a pieței și a riscului ridicat în economia globală, după cum afirmă Grayscale:

Investitorii folosesc din punct de vedere tactic, pentru a-și crește expunerea la clasa de active, chiar și într-un mediu „de risc”. De asemenea, segmentul nostru de investitori instituționali a continuat să se extindă, o tendință care ar putea dobândi un impuls suplimentar, întrucât instituțiile financiare moștenite consolidează teza de investiții pentru clasa de active.

După cum a raportat recent CNF, Ethereum a egalat Bitcoin în ceea ce privește transferul zilnic de valori, potrivit unui raport Messari. Compania de cercetare atribuie creșterii transferului valorilor în comparație cu Bitcoin stanțelor. Tranzacțiile stabilecoin reprezintă 80% din transferul zilnic al valorilor Ethereum. Între timp, Su Zhu, CEO al Three Arrows Capital, a declarat într-un interviu că Ethereum ar putea suferi un șoc de aprovizionare dacă noua propunere EIP-1559 este acceptată. Propunerea este de a arde ETH cu fiecare tranzacție procesată. În plus, Zhu a arătat, de asemenea, un interes din ce în ce mai mare pentru Ethereum din Asia.

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este excahnge acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO.

Poti evita capcanele tranzactiilor cu criptomonede si Bitcoin pe exchange-ul Tradesilvania.
Pastreaza criptomonedere in siguranta cu un Ledger Nano S  de la magazinul Tradesilvania.