Crypto Savings - Americanii prefera investitiile crypto in locul conturilor de economii FIAT

Crypto Savings - Americanii prefera investitiile crypto in locul conturilor de economii FIAT

Un nou studiu a evidentiat amploarea adoptarii criptomonedelor in randul cetatenilor Statelor Unite, spatiul crypto devenind o optiune de investitie care incepe sa concureze cu mijloacele traditionale de economisire.

Potrivit expertilor americani din domeniul crypto, mai multi americani prefera sa detina criptomonede decat un cont de economii in monede FIAT. Este de remarcat faptul ca pastrarea banilor intr-un cont de economii si investitiile crypto ofera situatii financiare diferite, bazate pe factori precum riscul. Conturile de economii clasice sunt considerate sigure si stabile, in timp ce criptomonedele sunt volatile.

Totusi, preferinta americanilor pentru detinerea crypto este relevanta, in special in contextul evolutiei pietei criptomonedelor din 2021 si cresterii inflatiei. In plus, sumele importante investite de institutii in ultimul an ofera o perspectiva pozitiva pentru ecosistemul crypto pe termen mediu si lung.

Criptomonedele au oferit o oportunitate de economisire in ultimii ani, in special intr-un mediu cu dobanda scazuta. Aceasta componenta de economisire a sectorului crypto va creste rata de adoptare, deoarece ecosistemul criptomonedelor nu mai este privit ca un fenomen pur speculativ.

In plus, studiile arata ca generatia tanara este mult mai interesata de conturi si investitii in crypto decat in conturi clasice de economii. In acelasi timp, entitatile financiare traditionale cauta solutii de integrare pentru ecosistemul crypto in spatiul financiar clasic, dezvoltand o infrastructura posibila pentru combinarea celor doua domenii.

Expertii si analistii continua sa recomande institutiilor financiare alocarea mai multor resurse pentru explorarea oportunitatilor din ecosistemul crypto, avand in vedere ca se asteapta ca tot mai multi consumatori sa se intereseze de criptomonede si solutii de economisire cu bunuri digitale.

Serviciul Tradesilvania de Savings prin criptomonede ofera o metoda revolutionara de economisire atat pentru companii cat si pentru persoane fizice, solutie care ofera avantajul de a avea disponibilitatea bunurilor instant in caz de nevoie.

In prima faza, tot ce trebuie sa faci este sa cumperi una din monedele disponibile in contul de Savings. Pe platforma Tradesilvania poti sa faci staking cu TRON (TRX), Elrond (EGLD), Tether (USDT) si alte criptomonede. Acceseaza lista completa cu activele digitale disponibile pentru Savings pe plaforma Tradesilvania.

Pentru a castiga venit pasiv, dupa cumparare trebuie sa blochezi suma disponibila in contul de Savings pentru o perioada scurta in care nu ai acces la active. Pe langa perioada de blocare, tine minte ca ratele variaza de la o moneda la alta si sunt influentate de un numar de factori, cum sunt cererea si oferta sau lichiditatea din blockchain-ul monedei.

Tradesilvania ofera acces la 47 de criptomonede, 107 de paritati crypto, un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila, care permite clientului sa acceseze portofoliul de oriunde si oricand. Creeaza-ti cont pe platforma si tranzactioneaza criptomonede intr-un mod simplu si rapid!