Cum poti folosi criptomonedele pentru cadouri de Craciun

Cum poti folosi criptomonedele pentru cadouri de Craciun

Sarbatorile de Craciun ne indruma sa le aratam aprecierea apropiatilor. Pe masura ce tehnologia si societatea inainteaza si se dezvolta, avem din ce in ce mai multe posibilitati de cadouri si atentii, si dorim in fiecare an sa fim inventivi cu ele.

Astfel, am creat o lista de modalitati prin care poti folosi Bitcoin si criptomonedele sub forma de cadouri de Craciun pentru familia si prietenii care iti impartasesc interesul pentru lumea crypto.

Ce cadouri poti cumpara folosind criptomonede?

Odata cu popularitatea criptomonedelor au aparut mai multe modalitati de a le utiliza online. Astfel, exista acum diverse magazine online care accepta criptomonede si livreaza produse in intreaga lume.

Magazine precum Overstock sau Newegg accepta Bitcoin pentru o gama de diverse produse dintre care poti alege cadoul perfect pentru apropiati.

Daca preferi sa lasi alegerea unui cadou in mainile destinatarului, poti oferi carduri cadou incarcate cu monede digitale. Gyft, de exemplu, este un serviciu online de carduri cadou in colaborare cu peste 200 de magazine online din care pricine poate sa isi aleaga singur cadoul oferit de tine.

Pentru cei care ofera cadouri mai extravagante, exista posibilitatea de a le oferi celor dragi o vacanta in lumea larga. Si, pentru cea mai mare convenienta, website-uri precum CheapAir pun la vanzare bilete de avion si cazare in schimbul criptomonedelor BTC, LTC si DASH. Astfel, vei oferi cel mai bun cadou de Craciun pentru oricine: experiente si impresii noi si inedite.

Pentru experienta totala a sarbatorilor, poti de asemenea dona criptomonede unor organizatii caritabile pentru a acorda ajutor diferitelor cauze. Freewallet ofera o lista de organizatii unde poti face donatii pentru proiecte precum furnizarea de apa curata unor comunutati africane sau oferirea de informatii gratuit printr-o arhiva de Β carti, articole sau filme online.

Criptomonedele insusi pot fi cadouri placute de Craiun, si din fericire exista un numar de modalitati prin care Bitcoin pot lua forma unui cadou.

Cel mai simplu, poti oferi Bitcoin printr-un paper wallet sub forma unei hartii cu un cod QR sau o cheie privata cu care se pot accesa monedele dintr-un cont. De asemenea, site-ul bitcoinpaperwallet.comofera portofele de hartie cu decoratiuni festive in spiritul craciunului.

Sursa: https://bitcoinpaperwallet.com/holiday-design/

Un cadou Bitcoin excelent sunt monedele crypto la pachet cu un portofel hardware offline. Astfel, destinatarul cadoului are monedele gata depozitate, fiind un cadou excelent pentru a-I ajuta pe cei care doresc sa inceapa de la zero tranzactionarea. Cumpara cel mai bun portofel digital pentru cei dragi aici.

O optiune extravaganta dar cu totul speciala este oferirea de Bitcoin in forma fizica, precum cele de la Titan sau Coinedbits Ele se produc in metale pretioase si contin criptomonede reale printr-o adresa bitcoin si o cheie privata care pot fi folosite pentru a accesa valoarea monedelor.

Sursa: https://www.titanbtc.com/

Sarbatori fericite! Acum ai o multime de optiuni pentru a le arata aprecierea celor dragi folosind in acelasi timp din plin valoarea si potentialul criptomonedelor.

Tradesilvania aduce Ledger in Romania . Cumpara si tu Ledger Nano S azi pe magazinul Tradesilvania