Cum să câștigi criptomonede în 2020? - 29-04-2020

În industria criptomonedelor, se pot câștiga bani tranzacționând sau investind în proiecte. Totuși, acest lucru necesită de obicei o cercetare extinsă, mult timp și nu oferă o garanție a unui venit durabil. Acesta este un mod „activ” de a câștiga..

Cum să câștigi criptomonede în 2020? - 29-04-2020

În industria criptomonedelor, se pot câștiga bani tranzacționând sau investind în proiecte. Totuși, acest lucru necesită de obicei o cercetare extinsă, mult timp și nu oferă o garanție a unui venit durabil. Acesta este un mod „activ” de a câștiga bani, deoarece vei face bani proporțional cu eforturile tale (și deciziile bune). Cu toate acestea, există un alt mod de a avertiza pentru a câștiga bani, „venitul pasiv”.

Venitul pasiv este o modalitate de câștig în care un investitor primește o sumă de bani pentru acțiunile altora. Aceasta vine în moduri diferite: în sistemul tradițional de fiat banca dvs. vă oferă un procent mic din banii pe care îi blocați în contul de economii, unele companii MLM vă oferă un comision pentru fiecare tranzacție pe care o închide unul dintre afiliații dvs. În ambele exemple, nu faceți nimic, dar totuși, primiți bani, chiar dacă banca (sau marketerul afiliat) dvs. care face treaba.

De-a lungul anilor, oamenii au venit cu noi modalități de a vă câștiga bani în timp ce dormiți, să ne uităm la unele dintre cele mai încercate metode de a crea fluxuri de venituri pasive cu criptomonede.

Minarea criptomonedelor  necesită hardware costisitor pentru construirea personalizată, cunoștințe tehnice și o cantitate masivă de energie. Acest lucru face ca industria minieră să fie foarte competitivă și dominată de marile corporații. Minarea criptomonedelor nu este la fel de profitabilă pe cât era și nu este viabilă cu adevărat ca un venit pasiv pentru majoritatea oamenilor. Deși unii pot înregistra un profit plăcut minând monede de probă de hashrat inferior cu recompensă potențială mai mare, cu recompensa potențială mai mare are un risc mai mare, aceste monede mai puțin cunoscute au o lichiditate mică și ar putea deveni peste noapte în valoare.

În activitatea de minare a criptomonedelor, totul depinde de algoritmul criptomonedei. Unele criptomonede (cum ar fi Monero) pot fi minate cu un computer obișnuit, altele (cum ar fi Ethereum) vor avea nevoie de carduri grafice puternice, iar altele precum Bitcoin vor avea nevoie de un hardware de înaltă calitate, precum ASIC (Circuit Integrat Specific Aplicației).

Cealaltă opțiune este să vă alăturați unei rețele miniere, să plătiți o taxă de unire și să lucrați cu alți mineri. Acest lucru elimină necesitatea de a cheltui mii de dolari pentru a începe, dar înseamnă, de asemenea, recompense reduse pe măsură ce le împarte cu echipa.

Unele companii vă vor recompensa pentru a ajuta platforma lor să crească (de obicei prin link-uri sau sesizări). Dacă aveți o mare rețea de socializare, programele de afiliere pot fi o modalitate foarte ușoară de a câștiga bani ușori.

Masternode sunt servere care stau la baza unei rețele blockchain; au capacități sporite de care nu au alte noduri din rețea. Rularea unui masternode necesită, de obicei, o investiție avansată semnificativă și un nivel ridicat de cunoștințe tehnice pentru a putea alerga.

Staking vă permite să generați un venit pasiv, indiferent de volatilitatea criptomonedei. Staking a fost introdus pentru prima dată în 2012 și a fost utilizat ca sistem de recompense pentru Peercoin (PPC), care a folosit algoritmul Proof of Stake. Șansa de a fi următorul validator de bloc este proporțională cu cât de criptomonede dețineți sau „mizați” în portofel. În unele cazuri, adăugați și fonduri la un fond de miză, schimburile gestionează adesea partea tehnică a acestui lucru. Miza criptă este similară cu dobânda câștigată de la bancă, cu excepția aici; monedele sunt blocate în portofel. Gândiți-vă la stakers ca minerii unei criptomonede Proof-of-Stake.

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este excahnge acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO.

Poti evita capcanele tranzactiilor cu criptomonede si Bitcoin pe exchange-ul Tradesilvania.
Pastreaza criptomonedere in siguranta cu un Ledger Nano S  de la magazinul Tradesilvania.