Cumpara Crypto cu cash in 2023 - crypto RON

Cumpara Crypto cu cash in 2023 - crypto RON

Cumpararea crypto in 2023 cu RON cash nu mai este nici o problema prin platforma premium de investitii in bunuri digitale - Tradesilvania.com. Prin parteneriatele dezvoltate in ultimul an, poti alimenta contul tau Tradesilvania cu RON instant si poti cumpara crypto imediat (poti cumpara cu RON: Bitcoin, Ethereum, Elrond si alte 61 de criptomonede).

Misiunea declarata Tradesilvania este democratizarea accesului la bunurile digitale si educarea unei noi generatii de investitori in active digitale.

Conform studiului Tradesilvania/IPSOS din 2022 cu privire la adoptia crypto in Romania, 21% din investitorii locali prefera sa cumpere crypto cu cash.

Platforma Tradesilvania include mai multe metode de alimentare a contului prin care poti cumpara criptomonede cu RON:

Cumpara crypto cu cash prin Selfpay

Oferim functionalitatea de a cumpara criptomonede cu cash RON la oricare din cele peste 7.200 Statii de Plata Selfpay. Procesul de cumparare crypto cu RON este similar cu cel de alimentare a contului bancar si implica un proces rapid si eficient in cumpararea de criptomonede cu RON cash. Pentru cumpararea de criptomonede cu cash, clientii Tradesilvania trebuie sa se logheze in aplicatia Tradesilvania si sa acceseze portofelul RON.

IMPORTANT: Alimentarea cash RON prin statiile SelfPay este instanta si poti cumpara imediat crypto cu RON.

Cumpara crypto cu RON prin transfer bancar

Suntem printre putinele servicii de tranzactionare crypto care faciliteaza cumpararea crypto in moneda RON prin transfer bancar de la banci din Romania. Tot ce trebuie sa faci este sa iti creezi un cont pe platforma Tradesilvania si sa faci o plata rapida in RON IBAN pentru a cumpara crypto cu RON. Platforma noastra proceseaza cumpararea de crypto in RON in cateva ore sau mai rapid (in functie de cat de rapid este transferul bancar).

Cumpara crypto cu cardul bancar instant

Suntem pionieri in Romania pentru alimentarea cu cardul bancar VISA/MASTERCARD si cumpararea de criptomonede instant cu cardul bancar. In acest moment alimentare cu cardul bancar instant este disponibila doar in moneda EUR urmand ca in cursul anului 2023 sa introducem si alimentarea contului cu RON prin plata cu card VISA sau card Mastercard.

Platforma Premium de tranzactionare Tradesilvania iti ofera acces la Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) si alte 62 de criptomonede unice, un portofel crypto securizat gratuit si o aplicatie mobila IOS/Android, care-ti permite sa cumperi si sa vinzi criptomonede oriunde si oricand.

Cumpara Bitcoin, Ethereum, EGLD si alte 61 de criptomonede cu cash RON prin platforma Tradesilvania. Creeaza un cont pe platforma.

Deschide-ți cont și începe să investești sau tranzactionezi chiar astăzi