Cumpara crypto cu Skrill ( Bitcoin, Ethereum , Ripple, MultiversX ) instant cu portofelul Tradesilvania

cumpara crypto skrill instant portofel euro

Incepand din luna Mai 2023, Tradesilvania a extins modalitatile de alimentare cont pentru cumparare criptomonede prin integrarea de alimentare automata a platii directe din portofelul Skrill utilizat de multi utilizatori romani.

Tradesilvania ajunge astfel sa ofere clientilor platformei cele mai multe metode de alimentare cont din Romania atat prin plata Card  Visa si Mastercard, Alimentare prin transfer bancar RON  si EUR , Alimentare cash prin retelele SelfPay, reteaua de plata un-doi centrul de plati, automate de plata Start Pay, sau prin portofel Neteller .
Prin integrarea de noi metode de plata obiectivul de a democratiza accesul la criptomonede pentru cat mai multi utilizatori si investitori online in crypto si monede virtuale este tot mai aproape .

Cu Tradesilvania ai metode facile si rapide de retragere a banilor din vanzare de criptomonede atat cumparate pe platfroam trandesilvania cat si cumparate pe alte platforme internationale.

Tarile din Europa si SEE ( Spatiul Economic European) in care poti utiliza serviciul se alimentare crypto Skirll sunt:

Austria
Belgia
Bulgaria
Cipru
Croația
Danemarca
Estonia
Finlanda
Franța
Germania
Grecia
Irlanda
Italia
Letonia
Lituania
Luxemburg
Malta
Polonia
Portugalia
Regatul unit
Cehia
Romania
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Olanda
Ungaria
Islanda
Liechtenstein
Norvegia


Poti alimenta si din alte tari din lume care sunt acceptate in platforma Tradesilvania. Pentru a verifica daca este posibil sa cumparati crypto cu portofel Skrill este necsare sa creati un cont de client in platforma.

Lista de criptomonede care se poate cumpara cu portofel Skrill in EURO este :

0x,1inch Network,Aave ,Algorand ,ApeCoin ,Augur ,Avalanche ,Axie Infinity ,Balancer ,Basic Attention Token ,Binance Coin ,Bitcoin ,Bitcoin Cash ,Cardano ,Chainlink ,Chiliz ,Compound ,Dai ,Decentraland ,Dogecoin ,Elrond eGold ,Enjin Coin ,Eos ,Ethereum ,Ethereum Classic,Fantom ,Gala,Gnosis,Golem ,Hedera ,Helium ,Internet Computer,JasmyCoin,Kusama ,Litecoin ,Loopring ,Moonbeam ,NEAR Protocol,Numeraire,OmiseGO ,PancakeSwap ,Pax Gold ,Polkadot ,Polygon ,Quant,Ripple ,Shiba Inu ,Solana ,Stellar Lumens ,STEPN,Sushi ,Synthetix ,Terra ,Tether,Tezos ,The Graph ,The Sandbox ,Tron ,UMA ,Uniswap ,USD Coin ,WBTC ,Yearn Finance ,Zilliqa ,Pax Dollar,Vechain,Cosmos,Filecoin,Maker,TrueUSD,IOTA,NEO,Dash,Electroneum,Immutable,Arbitrum,Lido Dao,Sui,Floki,Pepe
Vezi lista de preturi criptomonede pe platforma.

Avantajul major pentru alimentarea Skrill EURO este faptul ca in cazul in care esti dintr-o tara NON SEPA sau din afara europei poti efectua plata  instant din portofel Skrill si poti cumpara crypto pentru investitii.

Pentru modul de cumparare crypto cu portofel Skill mergi la articolul de „Cum alimentez contul cu portofel Skrill”.

Atentie : Plata prin portofel Skrill se poate efectua doar daca numele contului Skrill este acelasi cu contul Tradesilvania ( au acelasi proprietar).

Despre platforma Skrill

Skrill ( click aici pentru a deschide un cont Skrill) este un portofel electronic care iti permite sa efectuezi tranzactii si plati prin internet. Poti depune bani in contul Skrill bani utilizand alte metode de plata (carduri, transfer bancar, Paysafecard etc), bani pe care ii poti utiliza pentru cheltuieli online în siguranta. De asemenea poti utiliza portofelul electronic Skrill de plata pentru a tranfera bani catre un alt utilizator, sau pentru a primi bani de la un alt utilizator Skrill.

In acest moment Skrill este una din cele mai folosite astfel de metode de plati electronice din lume, alaturi de Paypal.

Poți deschide contul Skrill aici: https://account.skrill.com/signup/v3/page1?locale=ro