Cumpara EGLD cu cash RON prin Statii de Plata SelfPay Instant

Cumpara EGLD cu cash RON prin Statii de Plata SelfPay Instant

Platforma Tradesilvania.com a introdus o functionalitate noua de cumpararare criptomonede (inclusiv criptomoneda EGLD), in parteneriat cu reteaua de Statii de Plata SelfPay Romania, prin care clientii nostri pot cumpara Elrond (EGLD) cu cash la cele peste 7.200 Statii de Plata din Romania.

Reteaua de Statii de Plata SelfPay este amplasata in cele mai mari lanturi de magazine din Romania, inclusiv Carrefour si Kaufland, si ofera clientilor Tradesilvania posibilitatea de a cumpara criptomoneda romaneasca Elrond (EGLD) cu numerar.

Pentru a cumpara criptomonede EGLD cu RON prin reteaua de Statii de Plata SelfPay, clientii nostri trebuie sa se logheze in aplicatia Tradesilvania, sa acceseze portofelul digital RON si sa selecteze Alimentare prin SelfPay. Alimentarea contului cu RON se face instant, fara comisioane, pentru a facilita cumpararea de criptomoneda EGLD cu cash intr-un mod eficient, la Statii de Plata SelfPay.

Poti cumpara EGLD cu cash in RON, prin utilizarea retelei de Statii de Plata SelfPay doar prin aplicatia Tradesilvania chiar si in afara programului normal de lucru al bancilor (similar cu un card Visa sau Mastercard).

Platforma Premium de tranzactionare Tradesilvania ofera acces la 55 de criptomonede, un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila IOS/Android, care permite clientului sa acceseze portofoliul de criptomonede oriunde si oricand. Pe langa platforma de schimb si tranzactionare, Tradesilvania ofera servicii de asset management si custodie digitala. In 2021, Tradesilvania a inclus serviciul de Savings, care permite clientilor sa obtina un castig anual de pana la 13% pentru monedele stocate in platforma.

Creeaza-ti cont pe platforma si cumpara Elrond (EGLD) prin Statii de Plata SelfPay!