Cumparaturi Bitcoin articole de lux - Balenciaga, Gucci, TAG Heuer introduc plata Bitcoin pentru produse de lux

Cumparaturi Bitcoin articole de lux - Balenciaga, Gucci, TAG Heuer introduc plata Bitcoin pentru produse de lux

Balenciaga, un brand de moda de lux care apartine de Kering Luxury Group, va incepe sa acepte Bitcoin (BTC) ca plata in magazinele fizice si online. Magazinele din New York si Los Angeles vor fi primele care vor accepta noua forma de plata digitala. Compania a declarat ca mai multe magazine si functionalitati de comert cu crypto vor fi introduse in viitor.

Balenciaga nu a decis ce companie va alege ca furnizor de plati crypto. Compania a mentionat ca va accepta Bitcoin (BTC) pentru inceput dar intentioneaza sa introduca alte criptomonede in viitor.

La inceputul lunii, Gucci, un alt brand detinut de Kering, a anuntat ca testeaza plata cu Bitcoin in cinci magazine americane. Clientii brandului de lux vor putea plati cu Bitcoin (BTC) si alte criptomonede care nu au fost specificate de companie.

Procesul ales de Gucci va include un cod QR trimis pe e-mailul clientului, care va facilita interactiunea cu portofelul crypto ales de client. Gucci va folosi un furnizor de servicii crypto pentru a determina cea mai precisa suma BTC pentru tranzactie. In cazul in care un articol este returnat de catre un client, compania a anuntat ca intentioneaza sa ramburseze cu criptomoneda utilizata la momentul achizitiei.

Un alt brand de lux, TAG Heuer, a anuntat ca accepta Bitcoin si alte criptomonede ca plata online. Producatorul elvetian de ceasuri de lux va permite clientilor sa utilizeze Bitcoin si alte active digitale din ecosistemul crypto pentru tranzactii de maxim 10.000 USD, fara cerinte minime de cheltuieli. TAG Heuer va folosi BitPay, un serviciu gateway de plata pentru crypto care permite companiilor precum TAG sa integreze criptomonede ca mijloc de plata.

Expertii crypto considera ca adoptarea pe scara larga a ecosistemului crypto de catre brandurile de lux ar putea avea un efect de domino, facilitand adoptarea de criptomonede si in alte sectoare.

Platforma Premium de tranzactionare Tradesilvania ofera acces la 55 de criptomonede, un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila IOS/Android, care permite clientului sa acceseze portofoliul de criptomonede oriunde si oricand. Pe langa platforma de schimb si tranzactionare, Tradesilvania ofera servicii de asset management si custodie digitala. In 2021, Tradesilvania a inclus serviciul de Savings, care permite clientilor sa obtina un castig anual de pana la 13% pentru monedele stocate in platforma.

Creeaza-ti cont pe platforma si tranzactioneaza criptomonede intr-un mod simplu si rapid!