DAI

DAI este un stablecoin (criptomonedă cu preț stabil) bazat pe blockchain-ul Ethereum, a cărei emisie și dezvoltare sunt gestionate de Protocolul Maker și de ...

DAI

DAI este un stablecoin (criptomonedă cu preț stabil) bazat pe blockchain-ul Ethereum, a cărei emisie și dezvoltare sunt gestionate de Protocolul Maker și de organizația autonomă descentralizată MakerDAO.

Prețul Dai este legat de dolarul SUA și este garantat de un amestec de alte criptomonede care sunt depozitate în seifuri cu contract inteligent de fiecare dată când este creat un nou Dai.

Rezistent la hiperinflație datorită volatilității sale reduse, Dai oferă libertate economică și prezinta o oportunitate oricui, oriunde.

Fluctuații de pret criptomoneda DAI

Dacă vrei sa investesti in criptomoneda Dai, trebuie sa ai în vedere faptul ca prețul monedei poate suferi cresteri sau descresteri în funcție de mai mulți factori. Deși schimbările de pret nu se pot anticipa sau preveni, cunoașterea celor mai obișnuiți factori care influențează prețul te poate ajuta în luarea deciziilor financiare corecte în vederea tranzacțiilor.

Cauzele fluctuațiilor de preț criptomoneda DAI

Cauzele care determina fluctuațiile de preț al criptomonedei Dai variază de la motive tehnice la cele speculative sau geopolitice. Trebuie mentionat, totusi, că un investitor bun poate beneficia pe urma fluctuațiilor de preț. Volatilitatea prețurilor criptomonedelor este adesea subiectul multor stiri sau articole, iar scaderea și creșterea prețurilor peste noapte nu sunt neobișnuite.

Cerere criptomoneda DAI

Cel mai significant factor care afectează prețul criptomonedelor tine de cerere și de oferta. Dacă cererea este mare, prețul va crește pe măsură, ori dacă cererile sunt mici, pretul va scadea. Astfel, acțiunile și dorințele utilizatorilor afectează în mod direct valoarea monedelor digitale.

Oferta criptomoneda DAI

Dacă cererea este mai mare decat oferta, pretul va creste. Pentru menținerea stabilității prețului, cererea de criptomonede Dai ar trebui sa fie egala cu oferta.

Speculatii legate de criptomoneda DAI

Speculațiile și presupunerile utilizatorilor afectează adesea prețul monedelor digitale. O criptomoneda are valoare în măsura în care utilizatorii considera ca are. Astfel, dacă un număr mare de utilizatori speculează ca prețul va crește, aceștia vor cumpara criptomoneda Dai cu un preț din ce în ce mai mare. In mod asemanator, pretul va scadea dacă utilizatorii vor considera ca prețul va fi în scădere, astfel vânzând criptomonedele mult mai ieftin.

Atenția din partea mediei și popularitatea DAI

Știrile pot influența prețurile criptomonedei Dai, prin simplul fapt ca vorbesc despre ea, deoarece oamenii devin curioși, se interesează și ajung sa investeasca. Știrile pozitive sau negative pot contribui și ele la modificarea prețurilor, întrucât de aici pot porni speculațiile și presupunerile.

Fluctuațiile de preț sunt firești și nu au întotdeauna un impact negativ, mulți dintre utilizatori pot profita de ele, efectuand tranzacții calculate. Dacă ai evaluat cu atenție factorii economici și sociali ce țin de tranzacțiile optime și ai hotarat sa investesti in criptomoneda Dai, alatura-te comunitatii prin crearea unui cont pe Tradesilvania. Investește deștept pentru un viitor mai bun.

Echipa Tradesilvania

100+ instrumente digitale pentru monede virtuale ( criptomonede )

Avem 30 de cryptomonede si 66 paritati si 5 stacking options, 2 optiuni de alimentare cu card (depozit VISA si MasterCard), 1 metoda alimentare EUR SEPA, 1 metoda alimentare RON transfer bancar.

Ai un cont de tranzactionare la noi ? Creeaza unul acum